Copy

Mediterranee zo blauw, zo blauw...

View this email in your browser

De Côte d’Azur voor de ware levensgenieter.

Een tweede of eerste huis aan de Côte d’Azur is niet voor iedereen weggelegd.  Het ritme van de Middellandse zee past het best bij de ware levensgenieter, die de lokale cultuur én de bewoners respecteert.

Wie anders doet, stuit op weerstand. Dat ondervond zelfs een Arabische Koning die tijdelijk een stukje openbaar strand wilde inpikken. Na veel publieke minachting en 160.000 getekende petities, verliet hij de Franse Riviera. Had hij onze site maar bekeken; dan was de aankoop van de villa in Saint Maxime mét strand veel simpeler geweest.

Er is, naast deze villa veel interessants op onze site te koop. Maar wat u ook hoort; er wordt met nieuwbouw niet gestunt. In sommige gevallen stijgt de prijs voor appartementen zelfs omdat de vraag het aanbod overtreft. Gelukkig informeren wij u bijtijds over opvallende nieuwe projecten zoals in Theoule sur Mer. Of in Beausoleil. Of in Cannes. Met negen jaar ervaring aan de Cote d’Azur zijn wij u graag van dienst!

Ab en Jo
ervaren levensgenieters

PS Bezoek vooral onze site met inmiddels meer dan 150 woningen en projecten.
www.wonenaandecotedazur.nl
Super luxe appartementen in hartje Cannes
In een park van 2,5 hectare met infinity pool komen slechts twee gebouwen met elk een penthouse. De 15 appartementen hebben oppervlaktes van 158 tot 250 vierkante meter, ruim terras en zeezicht.
Levering in 2018
Nieuwbouw appartement in Theoule sur Mer
Normaal gebeurt er niet zo veel in Theoule, maar nu staan de auto's daar (tijdelijk) in de file. Ja, precies in de bocht naar Miramar verschijnt uw nieuwe appartement. Op slechts 300 meter van de stranden.
U bent er op tijd bij
Nieuwbouw villa’s in Biot
Op de weg van Biot naar Valbonne ligt een prachtige groene vallei. In een schitterend domein bieden we de laatste 4 slaapkamer villa's aan. Met zwembad en garage! Centraal gelegen voor golf, cultuur, strand en gastronomie.
Op naar Biot
Wonen in hartje Nice
Dit complex ligt in de geliefde wijk Dubouchage. Brede straten, oude bomen, art deco gebouwen en uw moderne nieuwbouw appartement. Een prachtige plek om de hoofdstad van de Côte d’Azur te verkennen.

Kijk eens in Nice centrum
Nieuwbouw villa's in Saint Jeannet 
Saint Jeannet ligt dichtbij Nice en Vence, veilig genesteld tegen de Baou berg. We hebben diverse moderne Provençaalse nieuwe villa’s voorzien van alle ruimte en gemak. Oplevering 2017.
Naar de berg Baou
Dorpsplein Cagnes sur Mer 
De snelstgroeiende stad aan de kust. Na de nieuwe boulevard komt hier nu ook Europa’s grootste winkelcentrum. Aan het dorpspleintje met het kasteel uit 1600 op de achtergrond lijkt de tijd echter stil te staan.

Daar wil ik dus wonen
 
Luxe villa aan zee Saint Maxime, met strand
Ook in het onroerend goed geldt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ en daarom staat deze villa op de beste denkbare plek aan zee.Vier slaapkamers, 4 badkamers, direct toegang tot uw strand en complete privacy.
Leven als een Koning
In de heuvels van Mandelieu    
Drie slaapkamers, een zwembad en ruime parkeergelegenheid; eigenlijk heeft deze villa alles voor een perfect verblijf aan de Côte d'Azur. Dichtbij de golf, de stranden en de winkels. De moeite waard om te bekijken.

Nou inderdaad, prachtig!
 
Luxe moderne villa met zwembad
Deze luxe moderne villa in Biot met zwembad is gelegen in een beschermd domein, dichtbij het centrum. U heeft daardoor uitzicht op het oude Biot, een uitzicht dat nooit gaat vervelen. Drie slaapkamers en drie badkamers.

Klik en kijk maar!
Villa in Mandelieu met zeezicht 
Alles klopt in deze prachtige villa in Mandelieu, aan de rand van Cannes. Ruim, luxe, 4 slaapkamers en vanaf ieder terras geniet u van de zee. Veilig gelegen binnen een domein, met ruime parkeergelegenheid. Kijkt u vooral eens binnen.
Niemand die het ziet
De perfecte villa onder een half miljoen
Deze Provençaalse villa in Roquebrune sur Argens in de Var is de meest complete 4 slaapkamer villa met zwembad onder een half miljoen. Van Duitse eigenaar, dus alles is zeer pünktlich onderhouden! 
Jawohl!
Een heerlijk appartement in la Desirade Golfe Juan
Zoekt u dicht bij het strand een smaakvol twee slaapkamer appartement in Golfe Juan? La Desirade heeft een lift, een groot zwembad en afgesloten garageboxen. 

Golfe Juan op z'n best

Op onze site vindt u wekelijks nieuwe woningen. Zoek online op plaatsnaam of mail ons wat u zoekt via info@wonenaandecotedazur.nl

Share
Tweet
Forward
+1
Read Later
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
YouTube
YouTube
Copyright © 2015 The Creative Tribe BV, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp