Copy
Nieuw van Meridian, Explorer USB streamer.
Bekijk dit bericht in uw browser

 

Meridian laat iedereen van high end audio genieten met de Explorer


THE NEXT BIG THING VAN MERIDIAN IS HEEL KLEIN

Zoals beloofd laten we u weten wat het grote-kleine nieuws van Meridian inhoudt. Meridian stelt vanaf nu iedereen in staat om kennis te maken met high end audio - in Meridian stijl. Met de komst van de Meridian Explorer heeft niemand meer een excuus om het beste uit zijn of haar audiobestanden te halen.
De Explorer is een USB D/A converter op broekzakformaat die iedere computer laat klinken als nooit tevoren. De geboden kwaliteit, samen met de prachtige afwerking, vormt de perfecte kennismaking met de Meridian "experience".
Terwijl de bovenste afbeelding de Explorer in alle aluminium pracht laat zien, verraden de voor- en de achterkant wellicht waarmee we te maken hebben. We zie een miniUSB ingang op de afbeelding aan de linkerzijde en een hoofdtelefoon- en een gecombineerde digitale/analoge uitgang op de afbeelding aan de rechterzijde. Hoewel de plaatjes misschien niet zo spannend zijn, liegen de specificaties er niet om. Het volume wordt bediend met de aangesloten PC, maar wordt geïmplementeerd in de Explorer als een 64-stappen digitaal gecontroleerde analoge volumeregeling. Dit houdt in dat de volledige digitale resolutie intact blijft. Dit komt vooral tot zijn recht indien de Explorer met de gecombineerde digitale/analoge uitgang met een hifi-installatie wordt verbonden. Alle content wordt optimaal van klank met een maximale resolutie van 192kH/24-bit. De drie LED's op de Explorer geven aan op welke resolutie de unit werkt. De afmetingen van de Meridian Explorer bedragen slechts 10,2 x 3,2 x 1,8 centimeter en het gewicht bedraagt een luttele 50 gram. Het enige dat nog compacter aandoet is de prijs: de Meridian Explorer is binnenkort bij de betere speciaalzaak verkrijgbaar voor slechts € 295,00

Like
Tweet
Copyright © 2013 Viertron BV, Alle rechten voorbehouden.

Nieuwsbrief opzeggen    Nieuwsbrief aanpassen