Copy
Is de nieuwsbrief niet goed zichtbaar, bekijk dan de online versie.

NIEUWSBRIEF
december 2018

'Dat ik anders ben, heeft nu vooral voordelen'

Jan Anne werkt als configuratiebeheerder op een ICT-afdeling binnen een grote organisatie en heeft ADD. Hij is sinds 2014 ambassadeur voor Samen Sterk zonder Stigma. Wat heeft het ambassadeurschap hem gebracht? "Dat ik anders ben, heeft nu vooral voordelen."

rol buren belangrijk

Buren blijken met eenvoudige tips een belangrijke rol te kunnen spelen in de destigmatisering en participatie van mensen met psychische kwetsbaarheden. Dat blijkt uit pilotprojecten die Samen Sterk zonder Stigma dit jaar uitvoerde.

nieuwe ambassadeurspagina

De helden van Samen Sterk zijn onze ambassadeurs. Wat doen zij precies en waarvoor zijn ze inzetbaar? Maak kennis met de ambassadeurs van Samen Sterk op deze nieuwe pagina.

'ik beslis wat ik laat zien'

Een groep HOP-facilitators kwam naar Amersfoort voor een terugkomdag. Daar konden ze hun ervaringen delen, en bespreken waar ze eventueel tegenaan lopen bij het geven van deze trainingen. Wat betekent Honest, Open & Proud voor hen? 

positieve reacties keuzehulp

Werk je in de ggz, dan kom je vast mensen tegen die twijfelen: moeten ze op hun werk of bij een sollicitatie iets vertellen over hun psychische kwetsbaarheid? Het IPS-team van GGZ Noord-Holland-Noord deelt daarom teasers uit over keuzehulp CORAL 2.0. "Cliënten reageren bij aanreiken heel positief".

Best gelezen in 2018

- Psychologen, het zijn net mensen
- Ik wil nooit meer de klootzak worden die ik ooit was
-
5 inspirerende verhalen die je gelezen moet hebben
- Oordeel niet over iemand die je niet kent
- 8 tips voor je gesprekken

een stigmavrij 2019!

We wensen je warme feestdagen en een stigmavrij 2019! Van 24-12 t/m 6-1 zijn we met vakantie. Vanaf maandagmiddag 7 januari kun je weer contact opnemen met Samen Sterk zonder Stigma.

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@samensterkzonderstigma.nl


This email was sent to <<Mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Samen Sterk zonder Stigma · Stationsplein 125 · Amersfoort, Utrecht 3818 LE · Netherlands