Copy
Bekijk deze e-mail op internet

Nieuwsbrief april

Beste leden,
We missen jullie! Voor ieders gezondheid heeft de overheid tot 1 juni alle samenkomsten met meer dan 3 personen verboden. Laten we hopen dat we na 1 juni weer activiteiten kunnen organiseren. Tot die tijd, houd afstand, zorg goed voor uzelf en uw dierbaren, blijf gezond. 

Bewegen

We hopen dat we na 28 april duidelijkheid krijgen over de beweeggroepen. Tot die tijd bewegen we thuis, met de instructiefilmpjes van Senioren in Beweging en Nederland in beweging. Zie hieronder. Klik op het plaatje en u kunt aan de slag! 

En nog eens bewegen

Ga aan de slag met deze beweegoefeningen voor thuis. Ze komen van fysiotherapeuten van het Máxima Medisch Centrum en zijn specifiek voor reumapatiënten. 
Klik hier voor de oefeningen.

Ontspannen

Op internet is een heleboel te beleven. Zo kunt u virtueel dwalen door musea of een concert bezoeken. Spelletjes worden ook volop aangeboden. 
Klik hier voor musea, Klik hier voor concerten, Klik hier voor spelletjes

Jaarlijkse busreis

Wat in het vat zit verzuurt niet! De jaarlijkse busreis wordt verplaatst naar september. De precieze datum is nog niet bekend, maar houd de website in de gaten!  
Klik hier voor meer informatie.

Lezing Gewrichtsklachten met huid-, darm- en oogklachten

dinsdag 23 juni, onder voorbehoud. Het Máxima Medisch Centrum beslist of het doorgaat of niet. Houd onze website in de gaten!
Klik hier voor meer informatie

Volg ons ook op Facebook


Bijna dagelijks staan er nieuwe berichten op onze Facebookpagina. Mis niets van uw vereniging en volg ons ook op Facebook!

Klik hier om onze Facebookpagina te bekijken.
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2019 Reumavereniging Regio Eindhoven, All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
info@rveindhoven.nl

Wilt u deze nieuwsbrieven liever niet meer ontvangen?
Dan kunt u hier uw persoonsgegevens aanpassen of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp