Copy
Bekijk deze e-mail op internet

Nieuwsbrief mei

Beste leden,
Alweer een nieuwsbrief! Om de afstand gevoelsmatig een beetje te verkleinen, hebben we bedacht om in coronatijd de nieuwsbrief iedere twee weken uit te brengen in plaats van eenmaal per maand. Goed idee of niet? Wensen en ideeën voor onderwerpen zijn van harte welkom. Mail naar Wim: info@rveindhoven.nl of naar Wilma: wwijnenrpv@gmail.com. Tot we elkaar weer zien: houd afstand, zorg goed voor uzelf en uw dierbaren, blijf gezond. 

Bewegen

De corona maatregelen zijn verlengd: de beweeggroepen liggen stil tot en met dinsdag 19 mei. We doen het dus nog even met trainingsfilmpjes van ‘Cordaan in beweging’. Deze zijn erg populair en beginnen op een rustig niveau.   

7 minuten training

U kunt in zeven minuten zes verschillende oefeningen uitvoeren. De trainingen zijn op drie verschillende niveaus: licht, middel en zwaar.  

7 minuten training

Dit is ook een 7 minuten training maar dan iets pittiger. Ook hier weer oefeningen op drie verschillende niveaus: licht, middel en zwaar. 

9 minuten training

Dit is een staande oefening en een beetje intensiever dan de 7 minuten training. De oefeningen zijn op drie niveaus: licht, middel en zwaar. 

Beleef de lente

Op internet is een heleboel te beleven. Kijk mee met het liefdesleven in de nestkastjes van vogels of volg een gratis cursus tuinvogels herkennen.
Klik hier om de filmpjes te bekijken

 

Mantelzorg

Steunpunt Mantelzorg Verlicht brengt een extra nieuwsbrief Ruggensteun uit om mantelzorgers een hart onder de riem te steken met adviezen en ontspanningstips. 
Klik hier om het blad te lezen

Nieuws van de boswachter

Natuurmonumenten brengt de natuur bij u thuis! Zo kunt u 19 bijzondere natuurgebieden virtueel bezoeken én kunt u live broedende lepelaar koppels volgen.
Klik hier om uw virtuele wandeling te beginnen

Opkikkertje

Heel veel warme en lieve reacties ontvingen wij als reactie op onze Opkikker met puzzelboekje. We kregen het er een beetje warm van. Dank u wel.
Klik hier voor de activiteitenkalender

Nog meer puzzelen

Puzzelboekje uit? Ontspanning in tijden van coronalockdown. 
Makkelijke, moeilijke en supermoeilijke puzzels van de makers van Plus Puzzels.
Klik hier om te starten

 

Lezing Gewrichtsklachten met huid-, darm- en oogklachten

dinsdag 23 juni, we weten nog steeds niet of deze lezing doorgaat. Máxima Medisch Centrum beslist. Houd onze website in de gaten!
Klik hier voor meer informatie

Meedoen met onderzoek

Regelmatig krijgen wij van afstudeerstudenten de vraag of er reumapatiënten zijn die mee willen doen aan onderzoek. Help deze studenten door hun vragenlijsten in te vullen.
Klik hier voor meer informatie

Nieuwsbrief

Om deze nieuwsbrief te ontvangen hoeft u geen lid te zijn van de reumavereniging. Ook uw buurvrouw mag zich aanmelden. Klik op de donkerblauwe balk op de website en vul naam en e-mailadres in.
Klik hier om oude nieuwsbrieven te lezen

Volg ons op Facebook


Vrijwel dagelijks plaatsen we nieuwe berichten op onze Facebookpagina's. Mis niets van uw vereniging en volg ons ook op Facebook!

Klik hier om onze Facebookpagina te bekijken.
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2019 Reumavereniging Regio Eindhoven, All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
info@rveindhoven.nl

Wilt u deze nieuwsbrieven liever niet meer ontvangen?
Dan kunt u hier uw persoonsgegevens aanpassen of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp