Copy
Bekijk deze e-mail op internet

Tweede nieuwsbrief in mei

Beste leden,
Hier zijn we weer! Hopelijk met voor u leuke onderwerpen. Om de afstand gevoelsmatig een beetje te verkleinen, ontvangt u elke twee weken deze nieuwsbrief in plaats van eenmaal per maand. Wensen en ideeën voor onderwerpen zijn van harte welkom. Mail naar Wim: info@rveindhoven.nl of naar Wilma: wwijnenrpv@gmail.com. Tot we elkaar weer zien: houd afstand, zorg goed voor uzelf en uw geliefden, blijf gezond. 

Beweeggroepen Hydrotherapie

We zijn in overleg met de zwembaden wanneer de hydrotherapie groepen hun activiteiten weer op een veilige manier kunnen hervatten. Zodra we meer weten, geven we dat aan u door! Klik hier voor de hydrotherapie

Beweeggroepen
Tai Chi

De tai chi groepen moeten waarschijnlijk nog wachten tot begin september, tenzij ze buiten kunnen oefenen. We houden u op de hoogte. Klik hier voor de Tai Chi lessen

Beweeggroepen
Nordic Walking

Voor de Nordic Walking groepen geldt dat de leden weer mogen lopen, indien ze anderhalve meter afstand tot elkaar bewaren en thuisblijven met klachten. Klik hier voor de tijden van Nordic Walking

Online trainingen

Hoe bevallen de online trainingen? Samen bewegen is natuurlijk veel fijner. Bewegen in een groep stimuleert, is gemakkelijker vol te houden en is nog gezellig ook. En daarna koffie drinken. Het blijft een beetje behelpen nu, maar we zetten ons beste beentje voor, want we gaan hier ook weer uitkomen. We hebben weer nieuwe oefeningen voor u uitgezocht. Laat ons weten wat u ervan vindt! Te makkelijk, te moeilijk. Mail naar onze secretaris Wim: info@rveindhoven.nl 

Oefeningen in de stoel

We borduren voort op de filmpjes van de vorige nieuwsbrief. Deze oefeningen op een licht niveau en de bewegingen zijn eenvoudig. Een fijn opwarmertje.

Zittend dansen

Ook deze oefeningen zijn op een stoel, maar kunnen ook staand. Ze zijn van gemiddeld niveau en de bewegingen zijn vloeiend. Geniet ervan!

Training 5

Dit is een zittende oefening, maar pittig. Het niveau is zwaar, maar de bewegingen zijn eenvoudig. Voor de bikkels onder ons.  

Gratis luisterboeken

Met de gratis app LuisterBieb geniet u altijd en overal van de mooiste luisterboeken. Download de app op de website van de bibliotheek. Komt u er niet uit, dan helpt iemand van de klantenservice u graag verder.
Klik hier voor meer informatie

Mantelzorg

De nieuwste Ruggensteun van Steunpunt Mantelzorg Verlicht is uit. Met adviezen en ontspanningstips voor mantelzorgers. U kunt ook meedoen aan een enquete.
Klik hier om het blad te lezen

Keukenhof

Weet u het nog: ons jubileumreisje naar de Keukenhof? De Keukenhof is nu ook virtueel te bezoeken. Alleen de geur van de bloemen ontbreekt. 
Klik hier voor uw virtuele bezoek aan de Keukenhof

Zelf nestkastje maken

In dit filmpje laat een doe-het-zelver laat zien hoe u een mussenhotel maakt van resthout dat u nog hebt liggen. U hoeft niets aan te schaffen. 

Doe de bloemenquiz

Herkent u alle bloemsoorten op de foto's? Doe de bloemenquiz en ontdek of u een echte bloemenkenner bent.

Klik hier om uw kennis te testen

Lezing Gewrichtsklachten met huid-, darm- en oogklachten

dinsdag 23 juni, we weten nog steeds niet van deze lezing doorgaat. Máxima Medisch Centrum beslist. Houd onze website en deze nieuwsbrief in de gaten!
Klik hier voor meer informatie

Meedoen aan onderzoek van ReumaNederland

Heeft u ernstige RA of axiale SpA en ervaart u daardoor grote beperkingen in uw dagelijks leven? ReumaNederland zoekt deelnemers voor twee onderzoeken.
Klik hier voor meer informatie over het onderzoek 

Zelf mondkapje maken

Maak binnen 10 minuten een herbruikbaar mondkapje met dit filmpje. Belangrijk om te weten: dit mondkapje is gemaakt volgens de richtlijnen van de Belgische FOD Volksgezondheid en niet geschikt voor zorgpersoneel. 

Digitale nieuwsbrief

U hoeft geen lid te zijn van de vereniging om de digitale nieuwsbrief in uw mailbox te ontvangen. Uw buurvrouw mag zich ook aanmelden. Klik hier om u in te schrijven voor de nieuwsbrief

Volg ons op Facebook


Vrijwel dagelijks plaatsen we nieuwe berichten op onze Facebookpagina's. Mis niets van uw vereniging en volg ons ook op Facebook!
Klik hier om onze Facebookpagina te bekijken.
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2019 Reumavereniging Regio Eindhoven, All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
info@rveindhoven.nl

Wilt u deze nieuwsbrieven liever niet meer ontvangen?
Dan kunt u hier uw persoonsgegevens aanpassen of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp