Tel: +31 (0) 13 4600 450

De nieuwsbrief van april is er weer. in deze nieuwsbrief laten we drie projecten zien die een goed afspiegeling zijn van de verschillende afdelingen van de Enssieg Groep. Zo geven we u eerst een kijkje in het project stadsbrug de Oversteek in Nijmegen. En vertellen we u wat meer over de traprenovatie door Flakestrap in een appartementencomplex in Breda. Tenslotte laten we u zien wat de mogelijkheden zijn met een cementgebonden betonlook vloer.

Flakestrap 

 
Appartementencomplex Breda
Een groot voordeel van een Flakestrap is ongetwijfeld dat het toepasbaar is op iedere trap en dus ook op een betontrap. Een groot appartementencomplex in Breda koos dan ook direct voor deze vorm van trapbekleding voor haar trappenhuis. 

 

Enssieg Bouwchemie

De Oversteek Nijmegen

Enssieg Bouwchemie werkte onlangs mee aan de afbouw van de historische brug De Oversteek in het centrum van Nijmegen. Een project dat aan veel eisen moest voldoen. Enssieg leverde een oersterke trap afwerking. Lees hier meer...


Enssieg Vloeren


Cementgebonden betonlook
Een nieuwe vloer kiezen, is zowel voor een bedrijfspand als een woonhuis een lastige klus. Want wat is praktisch en vind u over een aantal jaar nog steeds mooi. De betonlook-vloer van de Enssieg Groep is een cementgebonden gietvloer die naast praktisch en slijtvast ook tijdsloos is gebleken en past hierdoor in vrijwel iedere omgeving.

Lees hier meer...


De Enssieg Groep maakt gebruik van diverse social media. Dagelijks worden hier berichten gepost over onze projecten. Bekijk ook de foto's zodat u een beeld krijgt van onze werkzaamheden van begin tot eind.
volg ons op:

    
Copyright © 2014 Enssieg Groep, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp