Tel: +31 (0) 13 4600 450

De Enssieg Groep gaat u met deze nieuwsbrief informeren over alle actuele projecten binnen het bedrijf en de branche. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is en hoe wij deze werkzaamheden tot uitvoering brengen.

Wij zijn actief in een drietal disciplines en zijn daar trots op. Hieronder wordt per bedrijfsonderdeel wat dieper ingegaan op een van de projecten.


Flakestrap
g

Batibouw beurs
Op 20 februari ging in Brussel de Batibouw beurs van start. Onze Belgische Flakestrap-dealer Juga Projects presenteerde de allernieuwste varianten van Flakestrap. Op deze beurs waar het overgrote deel van de standhouders klassieke trapbekleding aanbod, was de aanwezigheid van Flakestrap uniek te noemen. Met name het grote palet aan mogelijkheden in kleur en uitstraling maakt indruk op de bezoekers. 
 


Enssieg Bouwchemie

Betonherstel bij -25°C
In februari ging Enssieg Bouwchemie enthousiast van start met een betonherstel project bij een distributie centrum van een supermarkt-keten in Waalwijk. De supermarkt kampte met betonschade in de vloer van de vrieshuis; een probleem waar veel bedrijven op een bepaald moment mee te maken krijgen. De grootste uitdaging van het werken in een vrieshuis is de extreme kou van -25 graden Celsius.

Lees hier meer...


Enssieg
Vloeren

Succesvolle renovatie
In Kaatsheuvel zorgde Enssieg Vloeren onlangs voor een nieuwe frisse uitstraling van de gangen van basisschool De Klimop. Voor deze vloerrenovatie werd gekozen voor de gele polyurethaan gietvloer in combinatie met opvallende, rode en witte Flakes. Naast uitstraling waren de wijze van reinigen, veiligheid en duurzaamheid de belangrijkste sleutelwoorden bij de keuze voor een PU-gietvloer.

Lees hier meer...

De Enssieg Groep maakt gebruik van diverse social media. Dagelijks worden hier berichten gepost over onze projecten. Bekijk ook de foto's zodat u een beeld krijgt van onze werkzaamheden van begin tot eind.
volg ons op:

    
Copyright © 2014 Enssieg Groep, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp