Bekijk deze email in uw browser

Druk, druk, druk,..........

tja, dat hoor je nogal eens. Het hoort ook bij de vooruitgang. Er is inderdaad ook hard gewerkt en we hebben onze showroom maar eens flink aangepakt. Naast de aanwezigheid van een mooi interieur, dat door een echte designer is ontworpen, is er veel aandacht besteed aan de presentatie van onze artikelen. Om u maximaal te kunnen adviseren hebben wij voorbeelden van elk product.

De bezoeker aan ons bedrijf is vanaf heden in staat om zich een goed beeld te vormen van onze diensten en kan zien en voelen met welke kwaliteitsmaterialen wij dagelijks werken. Wij zijn trots op onze nieuwe "werkplek" en hebben al menig complimentje mogen ontvangen van passanten en zich oriënterende klanten.

Om ons groeiend aantal cliënten daarbij nóg beter van dienst te kunnen zijn is ons team aangevuld met een vakman in spé uit eigen kweek:

Tim Spapens

Hoewel Tim al weer een tijdje in ons team aanwezig is zetten we hem voor deze keer toch eens in de schijnwerpers. Via zijn opleiding is hij bij ons terecht gekomen. Eenmaal zijn stage met goed resultaat afgesloten, heeft hij ervoor gekozen zichzelf bij de Enssieg Groep verder te ontplooien.

Tim bedient een deel van de front-office en zorgt, met zijn gedegen kennis van onze producten, ervoor dat de klant antwoord krijgt op al zijn vragen en zo goede keuzes kan maken voor jarenlange tevredenheid.

Het belang van onderhoud aan vloeren...

Je staat er niet dagelijks bij stil, maar toch bewijzen statistieken dat de meeste ongevallen op het werk toe te schrijven zijn aan de staat van de bedrijfsvloer. Naast veel persoonlijk leed aan de betrokkene kost dat zowel de werkgever als de verzekering jaarlijks veel geld. Tijdens onze acquisitie komen we nogal eens gevaarlijke situaties tegen.

Enssieg bouwchemie biedt oplossing.....

Enkele millimeters niveauverschil kunnen het onderscheid maken in comfort op de heftruck, rugklachten of zelfs een dwarslaesie ten gevolge van een valpartij. Enssieg Groep zorgt ervoor met zijn gepatenteerde naadloze voegovergang dat uw werkvloer niet alleen beter oogt maar ook nog veilig en verantwoord is.

Voegovergang 2.0...

" Enssieg Groep heeft oplossing voor kapotte vloeren in allerlei situaties. Met name de toenemende activiteit in distributiecentra en logistieke dienstverlening vraagt om extra aandacht van de werkvloer. Het oppervlak is schoner, beter te onderhouden en vooral veiliger." 

VCA...de certificatie komt eraan..!

Een bedrijf dat behoorlijke groei meemaakt kan er niet omheen om gecertificeerd te werken. Onderscheidende kwalificaties, getuigende papieren van leveranciers en een scala betrouwbare referenties weerspiegelen een betrouwbare onderneming.
Al onze werknemers en aannemers zijn reeds voorzien van het certificaat. Daarnaast gaat door de toenemende omvang van onze dagelijkse werkzaamheden en het aantal uitvoerenden die voor ons op "de baan zitten", ook de Enssieg Groep werken met de bedrijfsversie van de kwalificatie -  Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers- (kortweg VCA genoemd). We gaan in 2016 het protocol presenteren.
Copyright © 2016 Enssieg Groep, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u deze email op een ander adres ontvangen?
Verander uw inschrijving of schrijf uit voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp