Wat troffen wij aan op de deurmat ?....

De certificatie voor het aanbrengen van de BASF POLYMEER & UCRETE vloeren krijg je niet voor niets, die moet je verdienen. Al onze werkzaamheden worden dan ook verricht door geschoolde en vakbekwame uitvoerders.
Nauwgezet brengt de fabrikant ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de chemie en het aanbrengen van hun producten. Na een aantal goede uitvoeringen volgt certificering. Enssieg Groep is nu ook in het bezit van het "PREFERRED APPLICATOR"-certificaat: een aanbeveling van de producent.
 
Lees hier meer over onze Polymeer- of Ucrete- gietvloeren

Vakmensen zijn zeldzaam....

" Toch hebben wij er een aantal in huis. Onze applicateur van het eerste uur met een onuitputtelijke ervaring in vloeren, bouwchemie en het aanbrengen van Flakestrap is er één van. Deze maand in de spotlights: Frank van Laarhoven, een echte specialist!
Menig tevreden klant heeft hem over de vloer gehad.

Met de grootste precisie brengt hij elk project tot een goed einde. Hij heeft aandacht voor uw specifieke wensen en adviseert waar nodig.
Het bewijs is aanwezig: vakmensen bestaan nog..."

Een fraai stukje renovatie bij een VvE in Emmen

Loszittende tegels, afgebroken delen, niet te reinigen zones en gladheid door algvorming: het zijn die situaties die ongelukken in de hand werken, voornamelijk in publieke ruimtes. Wij brachten ter oplossing een Flakestrap aan. Naast een esthetische vooruitgang is nu de veiligheid weer gegarandeerd. We laten de verschillen eens zien.

Flakestrap, duurzaam en veilig....

Elke trap is anders. Aan de ene kant moet iedereen duidelijk kunnen zien waar hij zich bevindt en aan de andere kant moet moet er voldoende ruimte zijn voor het dagelijkse verkeer. Naast de vorm speelt de afwerking een leidende rol.
De Enssieg Groep verzorgt met Flakestrap de bekleding van A tot Z en veroorzaakt door hun unieke sneldrogende samenstelling het absolute minimum aan overlast.

Flakestrap is een investering voor vele jaren. Een Flakestrap is duurzaam en door zijn antislip toplaag veilig voor de gebruiker. Doordat de afwerking naadloos en vloeistofdicht is trekt de trap geen vuil aan en is daarmee ook anti-allergisch. Het onderhoud is eenvoudig. Daarnaast is een Flakestrap goed betaalbaar.

Maak kennis met een unieke afwerking voor trappen in huis, kantoor, bedrijfsgebouw, VVE's en andere openbare ruimtes.

Enssieg Groep geeft stagiaires een kans  !!

In samenwerking met veel vakscholen en opleidingscentra biedt de Enssieg Groep stagiaires de mogelijkheid zich te ontplooien tijdens hun opleiding en daarmee een hoop praktijkervaring op te doen.

Het is belangrijk dat studenten die willen aanpakken ook alle facetten van het vak echt goed aanleren. Daarom werken wij samen met ECABO: een landelijke organisatie die zorgt dat een stagiaire op de plaats terecht komt die wezenlijk toevoeging geeft aan de opleiding.

 

En nu ?......

Het seizoen breekt aan en de vakanties zijn voorbij.  De Enssieg Groep heeft echter niet stilgezeten.  Vooral op het gebied van interieur zijn we op zoek naar nieuwe wegen.
In ons volgende contact zullen wij u een verrassende noviteit in onze activiteiten presenteren........


Een kijkje in onze overzichtsbrochure ?..... Download hem hier.  
Copyright © 2016 Enssieg Groep, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u deze email op een ander adres ontvangen?
Verander uw inschrijving of schrijf uit voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp