Vakwerk door Vakmensen....

Al onze werkzaamheden worden verricht door vakbekwame uitvoerders. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. De opleiding voor de applicatie vindt onder toezicht van de fabrikant plaats en na een aantal goede uitvoeringen volgt certificering. Enssieg Groep is in het bezit van alle certificaten voor de gegarandeerde verwerking van BASF kwaliteitsproducten.

De spin in ons web....

" Voor velen misschien onzichtbaar, maar daardoor niet minder belangrijk. Deze keer dan toch maar eens in de schijnwerpers: Gaylord Pieters.
Alle financiële kwesties van De Enssieg Groep worden verricht met de maximale aandacht van deze persoon.
Naast het verzorgen van een waterdichte administratie draagt hij nauwgezet verantwoording voor tijdige betalingen en de facturering van de leveringen."

Naadloze voegovergang nader belicht....

Geen betonvloer zonder dilatatieovergangen, lastig, maar waar. Met name in magazijnen en productiehallen is het een vaak onderschat probleem. De oplossing wordt geboden door de Enssieg Groep. We hebben door een speciale samenstelling van hoogwaardige, blijvend flexibele materialen een naadloze voeg ontwikkeld.

De voordelen hiervan zijn legio: schoon, hygiënisch en esthetisch verantwoord.
Onze 100% vlakke voegovergang is daarbij absoluut veilig en voorkomt lichamelijke ongemakken of blessures tengevolge van schokken tijdens het berijden. Uw transportmiddelen blijven langer heel.

Wellicht het grootste voordeel is dat onze "compound" razendsnel droogt en zodoende weinig tijd- of productieverlies oplevert. Daarbij is de behandeling van dilatatievoegen op deze duurzame wijze veel voordeliger dan een totale vloerrenovatie of een algehele egalisatie van uw bedrijfsruimte.

De Enssieg Groep- voegovergang is te voorzien van diverse kleuren en markeringen voor transparante navigatie in uw bedrijf.

Flakestrap.......alléén op de trap ?

Inmiddels is de Flakestrap bekleding zó populair onder de kenners, dat er een toenemende vraag is naar onze Flakes op de vloer. En ja, waarom niet ? De eigenschappen blijven gelijk en daarmee ook de voordelen. Vooral in de omgeving waar veiligheid gecombineerd kan worden met design is Flakesvloer ideaal. Veiligheid, degelijkheid en een lust voor het oog.....het kan.

VVE te Rotterdam:...

" We waren al trots dat de Flakestrap in ons gebouw het voorblad van de eerste Flakestrap-brochure mocht sieren. Na een tijdje gebruik van de trap hebben we besloten ook de vloeren van ons souterrain te laten voorzien van een Flakes-afwerking. We zijn nog steeds super-enthousiast over het product en over de Enssieg Groep." 
 

En tenslotte......

wenst de Enssieg Groep u een hele fijne vakantie toe, een veilige reis en een behouden terugkomst. Wilt u voor u op reis gaat nog een overzicht van onze producten ter inspiratie,
dan heeft u hier nog de mogelijkheid om onze nieuwste productbrochure te downloaden.

Wij staan graag weer voor u klaar in het volgende seizoen.
 
Copyright © 2016 Enssieg Groep, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u deze email op een ander adres ontvangen?
Verander uw inschrijving of schrijf uit voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp