Lezen zonder bril kan nu vanaf 300 meter !!..

Jazeker.. dat zullen ze bij "DE PEARLE" natuurlijk nooit toegeven, maar toch is het mogelijk.
Naast een totale metamorfose van onze showroom in Tilburg hebben we ook het logo van de Enssieg Groep onder handen genomen. Het vertegenwoordigt nu krachtiger waar ons bedrijf voor staat: samenwerking, eenheid, duidelijkheid en integrale aanpak. Bij de aankleding van onze nieuwste bedrijfswagen is daarbij meteen tot uiting gebracht dat de Enssieg Groep niet houdt van kleine lettertjes maar van transparantie en duidelijkheid.

Ucretevloeren winnen in populariteit..

Het gaat goed in Nederland.... Waar voorheen gefabriceerd werd in Oost Europa of in het nog verdere Oosten, zien we dat steeds meer productie verricht wordt in ons eigen Nederland. Er wordt geïnvesteerd in rendabele, hygiënische, steeds mooiere en vooral veilige bedrijfsruimte. Dat verklaart de toenemende vraag naar de UCRETE®- vloer. Het is de diamant onder de vloeren: beresterk en bestand tegen agressieve chemicaliën. De vloer schuwt de zwaarste dynamische belasting niet en is in zijn element met forse thermische variaties. Deze onverwoestbare vloer biedt een uniek assortiment aan verschillende kleuren, oppervlaktestructuren en technische eigenschappen. Enssieg Groep is door BASF als Approved Applicator de aangewezen partij om de UCRETE®- vloer aan te brengen.

Onze nieuwe Enssieg Groep Brochure...

In juni heeft onze gloednieuwe productbrochure het levenslicht gezien. Het is wederom een rijkelijk van prachtige afbeeldingen voorziene omschrijving van onze core-bussiness. Met deze presentatie, die u ook fysiek kunt bemachtigen, krijgt u een aangename indruk van wat de Enssieg Groep voor u kan betekenen en op welke wijze zij u ten dienst kan staan. Tevens maakt u uitgebreid kennis met de grondleggers van het bedrijf.

Vacature projectleider

Voor de ondersteuning van onze projecten bij Enssieg Vloeren en Enssieg Bouwchemie zijn wij op zoek naar een projectleider die ons team kan versterken.
Functie omschrijving:
Als projectleider ben je dè contactpersoon voor de opdrachtgever gedurende de werkzaamheden en zorgt voor de aftersales. Je overlegt met de verkopers, stuurt het applicatieteam aan en communiceert met de opdrachtgever.
Copyright © 2016 Enssieg Groep, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u deze email op een ander adres ontvangen?
Verander uw inschrijving of schrijf uit voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp