Tel: +31 (0) 13 4600 450

Deze maand presenteren wij een drietal projecten. Zo leest u over een nieuwe Flakestrap mix bij een VVE in Geldrop. En ziet u hoe wij galerij vloeren ophogen en al beloopbaar zijn voor de bewoners na twee uur. Ook wordt er aandacht besteed aan een vloeistof dichte epoxy vloer coating op de Gildeschool in Venlo.

Flakestrap 

 
VVE in Geldrop


De afgelopen tijd heeft Flakestrap haar assortiment aangevuld met een aantal mixen. De VVE in Geldrop vond de nieuwe Terrazzo Marmer mix zo mooi dat er al snel voor deze mix gekozen werd. De combinatie van witte muren en het vele licht inval zorgt voor een mooi contrast met de donkere Flakestrap.

 

Enssieg Bouwchemie

Galerij ophoging met een snel beloopbare mortel

Bij renovatie van een galerij vloer zijn er veel eisen te stellen zoals; minimale overlast voor bewoners, afschot van de galerij naar de waterafvoeren, minimale en maximale vloerdikte. Wij hebben recent invulling gegeven aan dit soort eisen bij een acht verdieping hoog complex in Rotterdam.
 


Lees hier meer... 

Enssieg Vloeren


Epoxy coating vloer


In het auto praktijk lokaal van het Technodome in Venlo is een 2-laags epoxy coatingvloer met een fijne antislip aangebracht. Dankzij de veelzijdige eigenschappen van deze coating is dit een juiste vloer oplossing voor deze school.

Lees hier meer...


Wilt u voorgaande nieuwsbrieven lezen.
Lees deze hier...

De Enssieg Groep maakt gebruik van diverse social media. Dagelijks worden hier berichten gepost over onze projecten. Bekijk ook de foto's zodat u een beeld krijgt van onze werkzaamheden van begin tot eind.

volg ons op:

    
Copyright © 2014 Enssieg Groep, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp