Tel: +31 (0) 13 4600 450

In deze nieuwsbrief; de nieuwe catalogus van Flakestrap, regie werkzaamheden door Enssieg Bouwchemie en de geleidende gietvloeren.


Flakestrap 

 

Nieuwe catalogus

Deze maand is de nieuwe catalogus uitgekomen voor Flakestrap.
Deze is bedoeld voor aannemers, architecten en particulieren die een beter beeld willen krijgen van de projecten van Flakestrap. In de catalogus zijn foto's en informatie opgenomen die een overzicht geven van de mogelijkheden van Flakestrap. Wilt u zich verder laten informeren of de verschillende mooie eindresultaten zien, download dan de catalogus. De link hieronder verwijst u door naar de nieuwe catalogus. 

Lees hier meer...
 
Enssieg Bouwchemie


Betonherstel op regie

Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid betonherstel uit te voeren die in de avonden/nachten of weekenden worden uitgevoerd op basis van regie. De klant geeft van te voren aan welke onderdelen zij gerepareerd willen hebben. Voor grote logistieke bedrijven die zowel overdag als in de nacht hun werkzaamheden hebben en die de tijd noch ruimte overdag kunnen vrij maken om noodzakelijke reparaties te laten uitvoeren. Er wordt alleen betaald voor de uren waar arbeid in wordt verricht en specifiek voor werkzaamheden die vooraf door de klant is aangegeven.  

Lees hier meer... Enssieg Vloeren


Geleidende vloeren

De geleidende vloeren zijn steeds meer gevraagd bij onze opdrachtgevers, omwille van meer veiligheid binnen het bedrijf. Het aanbrengen van de vloeren word met verschillende lagen gerealiseerd. Hierbij bevorderd de koolstoflaag de geleiding. Ook zijn er verschillende extra eigenschappen onder de geleidende vloeren, een combinatie van meerdere specifieke eigenschappen is ook mogelijk. 


Lees hier meer...


Wilt u voorgaande nieuwsbrieven lezen.
Lees deze hier...

De Enssieg Groep maakt gebruik van diverse social media. Dagelijks worden hier berichten gepost over onze projecten. Bekijk ook de foto's zodat u een beeld krijgt van onze werkzaamheden van begin tot eind.

volg ons op:

    
Copyright © 2014 Enssieg Groep, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp