Tel: +31 (0) 13 4600 450

In deze nieuwsbrief; een prachtige Gouden Flakestrap in een woonhuis in Eindhoven, hoe snel Enssieg Bouwchemie reparaties uitvoert en de populaire cement betonlook gietvloer.


Flakestrap 

 
Exclusief Goud

Mebest, het vakblad van de afbouwbranche heeft wederom een mooi artikel geschreven over Flakestrap. Met de diverse foto's is de bijzondere mix Exclusief Goud goed in beeld gebracht. Het woonhuis in Eindhoven is door ons niet alleen voorzien van een gouden trapafwerking maar ook zijn er diversen gouden vloeren aangebracht.

Lees hier meer...
 Enssieg Bouwchemie

Vloer reparaties in 24/7 productie proces situaties.

Bij opdrachtgevers waar de vloer de basis vormt voor de productieprocessen en deze zelden stil liggen zijn vloerreparaties een noodzakelijk kwaad. Sinds enige tijd maken wij gebruik van nieuwe     2-componenten epoxy of polyurethaan reparatie materiaal. De voordelen zijn dat de reparatie zeer snel uit te voeren is en een korte droogtijd behoeft. Na circa 1,5uur is de reparatie weer te belasten met heftrucks.   

Lees hier meer... 


Enssieg Vloeren


Cement betonlook gietvloer

Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij ook beton afwerkvloeren maken. Daarom besteden wij graag weer wat aandacht aan dit type vloer. Ook in projecten leveren wij deze vloeren waarbij het direct de basis vormt voor een sfeer volle ruimte.

Lees hier meer...


Wilt u voorgaande nieuwsbrieven lezen.
Lees deze hier...

De Enssieg Groep maakt gebruik van diverse social media. Dagelijks worden hier berichten gepost over onze projecten. Bekijk ook de foto's zodat u een beeld krijgt van onze werkzaamheden van begin tot eind.

volg ons op:

    
Copyright © 2014 Enssieg Groep, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp