Tel: +31 (0) 13 4600 450

In deze nieuwsbrief komen drie items aan bod waarin de doorlooptijd van de werkzaamheden een belangrijk onderdeel zijn. Dankzij innovatie en ervaring bieden wij onze diensten aan met een zo minimaal mogelijke overlast voor de gebruikers. Let op; tijdens de bouwvak van 28 juli t/m 16 aug is het kantoor beperkt bereikbaar. 

Flakestrap 

 
Nieuwe mat-glans beschermlaag

Naast de hoogglans beschermlaag van Flakestrap is nu ook de mat-glans beschermlaag beschikbaar. Na een lange ontwikkelingsperiode en praktijktoetsen is nu ook deze laag sneldrogend waardoor bij traprenovatie Flakestrap haar unieke voordeel bied.

Lees hier meer...
 


Enssieg Bouwchemie

Betonreparatie distributie centrum

Voor het materieel van logistieke centra is de vloer een belangrijke basis om de onderhoudskosten beheersbaar te houden. Met de juiste betonreparaties blijft de vloer in een correcte staat. Dit voorkomt dat het materieel geen onnodig onderhoud of reparatie kosten nodig hebben.  
Lees hier meer... 

Enssieg Vloeren


Snel drogende coatingvloer

Steeds vaker is een vloer gewenst die na plaatsing vrijwel direct weer in gebruik genomen kan worden. Een belangrijke reden hiervoor is dat het productie of logistieke proces dan geen of beperkte hinder ondervindt. Met de Enssieg vloersystemen die na 1,5uur weer belast kunnen worden bieden wij ook hier een geschikte oplossing.Lees hier meer...


Wilt u voorgaande nieuwsbrieven lezen.
Lees deze hier...

De Enssieg Groep maakt gebruik van diverse social media. Dagelijks worden hier berichten gepost over onze projecten. Bekijk ook de foto's zodat u een beeld krijgt van onze werkzaamheden van begin tot eind.

volg ons op:

    
Copyright © 2014 Enssieg Groep, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp