Antistatische & Geleidende vloeren....

Heeft u dat wel eens meegemaakt ? Alles lijkt wel onder stroom te staan. Wat je ook aanraakt: je trekt de grootste vonken. Spanningsverschillen tot 40.000 volt zijn géén uitzondering. Wij schrikken er hooguit van, maar de huidige gevoelige elektronica raakt er door verstoord of sterker nog: onherstelbaar beschadigd.
BASF POLYMEER & UCRETE vloeren zijn daarom ook leverbaar in een AS of ESD (antistatic of electrostatic discharge) uitvoering. Door verwerking van geleidende stoffen in de samenstelling ontstaan geen potentiaalverschillen. Naast een prettiger werkklimaat is schade aan apparatuur als gevolg van ontladingen tot een minimum gereduceerd. De vloer is in alle kleuren leverbaar. De Enssieg Groep is als "PREFERRED APPLICATOR" de aangewezen partij voor uw veilige en comfortabele vloer.
 
Lees hier meer over onze Polymeer- of Ucrete- gietvloeren

Betonlook gietvloeren winnen in populariteit

Inmiddels is de betonlook gietvloer veel toegepast in bedrijven en commerciële ruimtes als winkels en galerijen. Dat is niet zo vreemd want de voordelen van deze fraaie vloer zijn legio. Naast het eenvoudige onderhoud en zijn uitzonderlijke sterkte kun je eindeloos variëren met kleur en structuur. De opmars naar onze leefomgeving is niet meer te stuiten. Ook in onze woning wordt deze vloer steeds meer toegepast.

Project: gevelcoating bij een food-bedrijf in Tilburg

Voorschriften in de voedingsindustrie eisen uiterste hygiëne, ook op het afvalpark waar reststoffen van het productieproces opgeslagen worden voor afvoer of verdere verwerking. Tijdens de twee weken dat het bedrijf geheel dicht is voor het jaarlijks algehele onderhoud vindt totale renovatie van deze locatie plaats. Om er zeker van te zijn dat neerslag geen roet in het eten gooit zorgt De Enssieg Groep voor overkapping van het project tijdens de werkzaamheden
Naast de behandeling van de ondergrond moet de wand, waartegen de containers met restproducten opgesteld staan, grondig onder handen genomen worden. Achtereenvolgens vindt reiniging, impregneren, egalisatie en coating plaats. Het resultaat is klimaatbestendig en bestand tegen zware mechanische en chemische invloeden. De afwerking is makkelijk te reinigen en het park is weer jarenlang verantwoord schoon en netjes te gebruiken.
Flakestrap van de week.... UNI Berk

Vaak wordt bij een Flakestrap gedacht aan toepassing op een traditionele dichte trap. Dat hoeft uiteraard niet altijd zo te zijn.

Deze week hebben we een "vrijwel maagdelijk witte" UNI- Berk trap gemaakt  met een eerste verdiepingstrap in een woonhuis. De combinatie met de witte omgeving doet de trap geheel opgaan in zijn omgeving waardoor de ruimte veel groter lijkt dan hij is.
Boven en onderzijde zijn vrijwel naadloos verbonden met de wangen en wand.

Zelfs met vrijhangende treden is Enssieg's Flakestrap de ideale esthetische en veilige manier van trapafwerking.

lees hier meer over de mogelijkheden...

Enssieg Groep ook voor woonconcept......

Ons team is constant creatief bezig met de ontwikkeling van nieuwe duurzame producten. Met Flakestrap en onze toepassingen in de bouwchemie zijn we op industrieel en woongebied al ver gevorderd. In onze volgende post presenteren wij u iets geheel anders. We brengen warmte in huis, op onze verantwoorde wijze....

Een kijkje in onze overzichtsbrochure ?..... Download hem hier.  
Copyright © 2016 Enssieg Groep, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u deze email op een ander adres ontvangen?
Verander uw inschrijving of schrijf uit voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp