Copy
Tervehdys!
 
Ellun Kanojen vuoden kohokohta eli pääsiäinen lähestyy, ja haluamme toivottaa kaikille kavereillemme hienoa pääsiäistä. Samalla ajattelimme lyhyesti kertoa mitä meille kuuluu.

Joukkomme kasvussa, uudet toimitilat Uudenmaankadulla
Huolestuttavasta taloustilanteesta huolimatta meillä on riittänyt töitä, ja olemme siitä iloisia. Loppusyksystä 2012 saimmekin joukkoomme runsaasti uusia ammattilaisia. Haikeat heipat piti sanoa myös viimevuotisille harjoittelijoille, vuoden 2012 Kananpojille, mutta onneksi vuoden 2013 alusta aloitti taas uusi joukko Kananpoikia. Nyt meitä on kaikkiaan 19 innokasta ja osaavaa ihmistä vastaamassa asiakkaidemme tarpeisiin. Vanhat tilat Tehtaankadulla kävivät ahtaiksi, ja meidät löytää nyt uusista toimitiloista Uudenmaankatu 7, 4.krs, Diana-puiston kulmalla. Tervetuloa kylään!
 
Täyden palvelun viestintätalo
Kasvussa on sekin hyvä puoli, että voimme nyt palvella entistä paremmin. Osaamisemme kehittämistä jatkamme erityisesti strategisessa viestinnässä, vaikuttajaviestinnässä ja työnantajakuvahankkeissa. Toteutamme asiakkaillemme niin ytimen etsimistä, viestinnän strategista konsultointia kuin sisällöntuotantoakin. Palvelutarjontaan kuuluvat niinikään  tilaisuuksien järjestäminen, mediasuhteet, tutkimukset, valmennukset, visuaalinen suunnittelu, viestinnän auditointi sekä kaikenlaisten isojen ja pienten viestinnän tekojen suunnittelu sekä toteuttaminen – ja paljon muuta. Työtämme tukee Ellun Kanat Ajatushautomo, joka luo uutta ja hoksaa niin hiljaiset kuin vasta tulossa olevat signaalit.
 
Dialogi 2012 -tulokset ja työnantajakuva – sillä on väliä kuinka töitä tehdään
Dialogi – Uusi työ on täällä 2012 -hankkeemme tulokset julkaistiin 8.3.2013 Korjaamolla. Milloinkaan aikaisemmin emme ole onnistuneet täyttämään tilaa niin, että jonotuslistalle jäi ihmisiä ja silti tilaisuudessa osan piti seistä (pahoittelut siitä, ensi vuonna varaamme isommat tilat, kenties messuhallin…). Dialogi on työnantajakuvahanke ja samalla myös maailmanhistorian ensimmäinen työtaistelu, jossa työnantajat ja työntekijät ovat samalla puolella, ja jota käydään myös tulevaisuuden työntekijöiden eli opiskelijoiden kanssa. Vuonna 2012 teemana oli Liikkuva työ. Raportti julkaistiin Talouselämän (10/2013) välissä, mutta jos se jäi saamatta, sen voi ladata täältä. Vuonna 2013 keskitymme uusiin ammattilaisiin, ja vuoropuhelua käyvät yritykset ja amislaiset. Eiköhän olisi jo aika nostaa huippuosaajat esille laajemmin kuin vain toimistotyön ja korkeakoulutetun eliitin osalta?
 
Ja vielä siihen pääsiäiseen…
Pääsiäinen on tietysti kirkollinen juhla, mutta meille Ellun Kanoille se on myös muutoin tärkeä: ovathan muna ja kana silloin keskustelun (ja herkuttelun) ytimessä, missä niiden kuuluukin olla. Halusimme ilahduttaa kavereitamme pääsiäiseen sopivalla musiikilla ja haimme uusilla fb-sivuillamme kana-aiheisia kappaleita, joita saimmekin enemmän kuin kuvittelimme niitä edes olevan olemassa. Ohessa siis erityisesti sinulle – vuosien varrella tai vasta ihan viime aikoina kanssamme tekemisissä olleelle – Ellun Kanojen historian ensimmäinen Spotify-lista. Olkoon kanamusiikki kanssasi tänä pääsiäisenä!


Asiallisin toimintaterveisin
Ellu, sen kanat ja kananpojat Uudenmaankadulta
Yksi Ellun lempikirjailijoista, Kari Hotakainen, on todennut: ”Elämä on tiedotusongelma, ensimmäisestä parahduksesta aina viimeiseen huokaukseen.”
 
Tämä tuli Ellun mieleen katsoessa kehysriiheen liittyvää viestintää. Riihi oli somessa; sitä seurattiin Twitterin kautta. Toisaalta perustiedottaminen kesti ja alussa tarkka numerotieto puuttui. Eikä tässä vielä kaikki: SAK:n työ- ja elinkeinojohtaja Matti Tukiainen toi oman lusikkansa soppaan kolumnikirjoituksellaan tapahtumien kulusta. Koko jupakan viestinnän ”helmeksi” valikoituikin tällä kertaa Tukiaisen sitaatti tivattaessa tältä tietoa kolumninsa taustalla: ”En väitä, että päätelmäni ovat totta, mutta näyttää siltä, että ne voivat olla.”  Että näin.
 
Twitterissä (@sokeakana) keräämme kiinnostavimmat, hauskimmat, tyhmimmät ja noloimmat viestinnän jyvät tarkasteltavaksesi.


Strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat
Twitter | Facebook | Ellunkanat.fi
045 878 6557
Uudenmaankatu 7,  4 krs., 00120 Helsinki


Poistu tältä listalta