Copy
KITEBOARDCENTER. Alltid öppet
Konstigt brev? Klicka här

Vi har öppnat!

Kitesäsongen 2014 har startat. 

I år har vi smygit upp dörrarna för kitesurfing tidigare än normalt. Kallt i vattnet, ja lite, men inte outhärdligt. Våra nybörjarkurser startar i april. Vi kommer också ha demodagar av årets utrustning, refreshkurser och gratis prova på. Följ oss på facebook för aktuella datum.

Till facebook
Sugen på att kitesurfa men tror att det är för kallt i vattnet? Läs gärna vår guide och rekommendationer. Missa inte sköna sessions nu på våren.
Läs hela guiden

Trendspaning 2014

När vi spanar på trenderna i 2014 års kiteutrustning ser vi inga revolutionerande generationsskiften, men ett tydligt fokus: Säkerhet och finjusteringar. Fler tillverkare lägger över safetyn till framlinan, en del går över till ”push-away” quickrelease system samt att man byter till ”big valve inflation/deflation”. Finjusteringar görs i karaktär och aerodynamik. På brädsidan ser vi tunnare, starkare brädor och en del arbetar mer med kolfiber. Vi gillar det mesta av utvecklingen.
Läs mer

Nyhet 2014: SM deltävlingar

Svenska Kiteförbundet drar i år igång Freestyle Tour. Två deltävlingar är planerade, en i slutet av maj och en i september. Vi är otroligt glada över att ha blivit utvalda till en av Sveriges fyra värdarrangörer och hoppas kunna ta deltävlingarna till Stockholm.
Läs mer
Facebook
Twitter
Webbsida
Epost
Copyright © 2014 Stockholm Kiteboardcenter, All rights reserved.


Avbeställ detta nyhetsbrev    Uppdatera dina inställningar