Copy

Onleesbaar? Klik hier
Nieuwsbrief 3 | december 2013
Gerwin van Uden
Lees meer ..
Aschwin Kraal
Lees meer..
#doneren
Wil je doneren?
Dat kan op 
1805 07 745 Rabobank
's-Hertogenbosch. IBAN NL43 RABO 0180507745
BIC: RABONL2U


Of online doneren

De helft van alle donaties gaan rechtstreeks naar een project van het Liliane Fonds.
Sharing is caring
Je helpt ons ook door zoveel mogelijk mensen te vertellen over Uwezo.nl en ons te volgen in de social media. 
Delen met je familie, vrienden, kennissen en collega's zouden we geweldig vinden!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Pinterest
Pinterest
Sponsoren hartelijk dank voor jullie  vertrouwen en enthousiasme!
Nieuwsbrief stichting Uwezo.nl
In deze nieuwsbrief
  • Motortoertocht Vught
  • Zijspan Aschwin blikvanger
  • Trainingen: Off-road rijden en Duitsland
  • Vrachtwagen in Uwezo.nl stijl
  • Hulp Liliane Fonds hard nodig
Motortoertocht Vught
30 juni hebben Aschwin en Gerwin meegereden met de Motortoertocht Vught: 136 passagiers met een beperking, 235 motoren. Een groot succes!
Zijspan Aschwin blikvanger
Tijdens het Euro Gespann Treffen 2013, het grootste zijspan evenement van Europa, is de zijspancombinatie van Aschwin voor het eerst gepresenteerd Het was een echte blikvanger van de Tripteq stand!
Meer foto's van het span kun je hier bekijken.
Eerste off-road training
Zaterdag 14 september hebben we onze eerste off-road training gekregen van Nikki van der Spek en Stephan Moerkerken (motorcursussen.nl). Locatie Huijbergen, Noord-Brabant.
 
‘s-Ochtend’s vroeg uit de veren en lekker ontbeten voor aanvang om een goede bodem voor de dag te leggen.
Stephan begon de training met opfrissen van de belangrijkste theorie. Zoals de plaats op de weg, kijken en ruimte creëren. 
Daarna zijn we achter Nikki aangereden naar een parkeerterrein om bijzondere verrichtingen te doen. Zoals slalom, schakeltechniek en remmen in onverhard terrein.
Toen was het tijd om lekker te gaan scheuren in het bos. Dat was heel gaaf om te doen, over de kleine heuveltjes en door plassen crossen.  Na een paar uur weer terug voor de lunch. Daarna weer het bos in om over kleine smalle paadjes te rijden en remproeven te doen. Een hele leuke dag, hard werken veel geleerd!
Bekijk hier alle foto's van de off-road training.
Vrachtwagen in Uwezo.nl stijl
Dankzij sponsoring van Fish belettering en Standox autolakken heeft onze begeleidingsvrachtwagen een ware metamorfose ondergaan. Hartelijk dank voor jullie steun, hij ziet er fantastisch uit!
Op de achterklep is er ruimte om een sticker met je logo te laten plakken. Voor €500,- steun je hiermee Uwezo.nl en open je de wereld voor een kind met een beperking. Wil je ons op een andere manier steunen neem dan contact met ons op.   
Liliane Fonds  
Tijdens een avond voor donateurs van het Liliane Fonds raakten we weer erg onder de indruk van de omstandigheden waaronder kinderen met een beperking in Afrika vaak leven.
Zo kan bijvoorbeeld 90% niet naar school en worden er nog steeds kinderen verstopt omdat ze een lichamelijke beperking hebben.
Gelukkig hebben we ook gezien hoe goed deze kinderen geholpen kunnen worden door Afrikaanse medewerkers. Hiervoor gaan wij op de motor naar Kaapstad. Elke euro helpt!!! Help Uwezo.nl. Steun onze motorrijders en help kinderen met een beperking.
Doneer online
Forward to Friend
Share
Tweet
Wij wensen iedereen fijne feestdagen!
Copyright © 2013 Stichting Uwezo.nl.
We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je geen nieuwsbrief meer van Uwezo.nl meer willen ontvangen, meld je dan hier af. 

je contactgegevens bijwerken