Copy
 
Stavanger Konserthus

Schumannfestival starter i kveld

SSO har denne sesongen valgt å presentere et utvidet portrett av komponisten Robert Schumann. Kveldens konsert er den første i vår "komponistfestival" og den spilles både i Hovedserien og i Suldal kulturhus i morgen 4. november.
Neste uke blir det kammerkonserter med Schumann-repertoar, lørdag 12. november i konserthuset og søndag 13. november i Haugesund. Merk dere også datoene 17. november, 25. november og 23. februar - og husk verkorienteringene i forkant av hovedseriekonsertene!

- Vi tror det ligger en gevinst i å dykke litt ned i et komponistsunivers, la det klinge sammen med viktige samtidige, se hva som skjer med oss og dere når vi gir oss mulighet til å dvele og utforske litt utover et drypp i ny og ne. Velkommen!
Kommende konserter

Endelig helg med Vasshus

Fredag 11. november inviterer vi til sesongens andre Endelig Helg! - denne gang i samspill med Hanne Vasshus. Foajékonserten er gratis og arrangeres i samarbeid med Fazer.

Juleoratoriet 8. desember

Vi minner om at SSO sammen med symfonikoret i år fremfører Bachs juleoratorium i Fartein Valen, Stavanger konserthus.
 

Annen kjekk info...

Møteplass etter konsert: SSO og vår samarbeidspartner Spiseriet ønsker å skape en møteplass for publikum etter konsertene. Vi minner derfor om at det er mulig å bli igjen i restauranten i 1. etasje for hyggelig prat og noe godt i glasset eller koppen. (Det er altså ikke spiseplikt i restauranten!)
Rabatt til abonnenter: SSOs abonnenter får rabatt til Julekonserten 15. desember som arrangeres sammen med symfonikoret. Klikk på SSO abonnent når du bestiller på nett!
Vårens konserter ligger nå for salg på vår webside - i tilfelle du ikke allerede har fast plass i salen som trofast abonnent...
Radiokonserter: Ønsker du et gjenhør med SSOs konserter som tidligere har blitt sendt på NRK, kan du klikke her for å høre på dem!

Ha en fin november!

 
YOUTUBE INSTAGRAM FACEBOOK VIDERESEND
Copyright © 2016 Stavanger Symfoniorkester, All rights reserved.

Meld av denne e-post listen | Oppdater dine referanser