Copy
Neobičan program i natječaj za izlaganje
65dbcb27-cca8-405c-b8be-f3547bbbf2bf.png
Program Kluba Zona u novoj godini nastavio se u neobično skromnom izdanju, no uskoro se nadamo nastaviti s programom u punom izdanju. U međuvremenu smo objavili i natječaj za izlaganje u Klubu Zona u 2022. godini.
 
Mladi izlažu: Natječaj za izlaganje u Klubu Zona

Ovo je sedma godina da postav izložbi u ciklusu "Mladi izlažu" tražimo putem javnog natječaja i autorima mlađe generacije nudimo jedinstvenu priliku. Iskoristi je prijavom na natječaj do kraja veljače!
 
Kava sa Savjetom mladih: Potpora Erasmus+ studentima

Grad Split već nekoliko godina financijski podupire studijski boravak splitskih studenata u inozemstvu pa Savjet mladih želi kroz neformalni razgovor ispitati mogućnosti unapređenja potpore. Četvrta u nizu Kava sa Savjetom mladih održat će se u četvrtak, 24. veljače, u 18 sati. Rezerviraj mjesto na klubzona.net!
 
Otvorene su predprijave za Malu školu mentalnog zdravlja

Najavljujemo ciklus radionica za mlade na kojima ćeš moći naučiti više o anksioznosti, depresivnosti, gubicima, sreći i djelovanju društvenih mreža. Prijavi se putem prijavnice dostupne na klubzona.net i među prvima ćeš dobiti informacije o točnom terminu, lokaciji i temi pojedine radionice.
 
Šahisti su prekinuli pauzu

Ljubitelji šaha su zimsku pauzu prekinuli nagradnim turnirom 29. siječnja nakon čega su nastavili Šahovska popodneva održavati svako dva tjedna od 17 sati. Na klubzona.net rezerviraj mjesto na druženju uz razgovore o šahu, analize mečeva i šahovske partije.
 
Lavanderman (još) umire u Klubu Zona

Izložba radova koji prikazuju petnaest različitih verzija smrti popularnog hrvatskog superheroja Lavandermana otvorena je krajem siječnja i može se pogledati do 21. veljače - od ponedjeljka do petka, od 17 do 20 sati.
 
Provjeri pratiš li Klub Zona na fejsu!
klub@klubzona.net
Jerina 1, 21 000 Split - HR
Ovaj mail primaš jer si član/ica mailing liste Kluba Zona. Mailing lista sastavljena je na temelju prijavnica za događanja u programu Kluba Zona ili na temelju iskazanog interesa putem mrežnog obrasca, poštujući Opću uredbu o zaštiti osobnih podataka. Ukoliko ne želiš biti na listi, slijedi UPUTE ZA ISKLJUČENJE i primi isprike zbog naše krive pretpostavke :) Ipak razmisli, možda će biti dovoljno da namjestiš postavke svog profila.
Email Marketing Powered by Mailchimp