Copy
U ljetnim mjesecima smanjit ćemo broj događanja, a zbog problema s financiranjem udruga neizvjesno je hoćemo li na jesen započeti novu sezonu.
Nakon popuštanja protuepidemijskih mjera i prije kraja klupske sezone, u Klubu Zona će se od srijede do subote, od 3. do 6. lipnja, održati niz događanja. Inače se u Klubu Zona po sezoni u nekoliko stotina termina realizira i do tisuću sati besplatnog programa za mlade - na desetke jednodnevnih, višednevnih i višemjesečnih radionica i tečajeva, 10-ak izložbi i 30-ak tematskih druženja. Ove godine pandemija je brojače zaustavila na 275 sati programa, 40-ak različitih događanja i 115 termina. 
 
KLUB ZONA U LIPNJU

Biciklopopravljaonica / prvom i zadnjom srijedom u mjesecu / 17:00 - 20:00
Volonteri besplatno obavljaju manje popravke…

Radionica keramike / četvrtak, 4.6. / 17:00 - 19:00
Povod za druženje, razvijanje kreativnosti i za stjecanje vještina…

Otvaranje izložba Ivana Vrčeka: Vozim30 / petak, 5.6. / 20:00
Ciklus "Mladi izlažu" nastavlja se uz 30-ak maštovitih i bajkovitih radova.

Večer modernih društvenih igara: Ajmo se igrat! / subota, 6.6. / 20:00 - 00:00
Još jedna prilika za druženje prije ljetne stanke…


Za sva događanja, osim otvaranja izložbe, obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na klubzona.net.

Pročitaj najavu na infozona.hr ili potraži više informacija na klubzona.net, a provjeri i pratiš li Klub Zona na fejsu ;)
klub@klubzona.net
Jerina 1, 21 000 Split - HR
+385.(0)97.73.13.329 
Ovaj mail primaš jer si član/ica mailing liste Kluba Zona. Mailing lista sastavljena je na temelju prijavnica za događanja u programu Kluba Zona ili na temelju iskazanog interesa putem mrežnog obrasca, poštujući Opću uredbu o zaštiti osobnih podataka. Ukoliko ne želiš biti na listi, slijedi UPUTE ZA ISKLJUČENJE i primi isprike zbog naše krive pretpostavke :) Ipak razmisli, možda će biti dovoljno da namjestiš postavke svog profila.
Email Marketing Powered by Mailchimp