Copy
Het laatste nieuws over Berlage-Hof
Bekijk hem dan in de browser.

 Nieuwsbrief juni 2016

Het laatste nieuws over Berlage-Hof

Zaterdag 25 juni is het Berlage-Hofdag: start verkoop laatste Parkwoningen
Parkwoning: royale woning voor stedelijke genieters
Buitenkans: de laatste Terraswoning op de hoek
Nieuw: appartementen in Berlage-Hof
Video: hoog dronebezoek
Zaterdag 25 juni is het Berlage-Hofdag: start verkoop laatste Parkwoningen
Op zaterdag 25 juni tussen 11.00 en 13.00 uur opent Berlage-Hof de deuren. Belangstellenden zijn dan van harte welkom op de bouwlocatie aan de Antillenstraat om sfeer te proeven in de knusse woonbuurt.

Ook de makelaars zijn aanwezig met brochures en meer informatie over de laatste woningen. Er is namelijk nog één Parkwoning van de eerste fase - inmiddels in aanbouw - te koop en nog enkele Terraswoningen.

Primeur deze dag: de start verkoop van de allerlaatste fase Parkwoningen. Deze 14 woningen komen aan de groene strook van het Hamburgerplantsoen. Het leuke is, dat je al een blik kan werpen op de eerste fase Parkwoningen: die worden op dit moment daarnaast gebouwd. Heb je direct een goede indruk. 

Berlage-Hofdag


zaterdag 25 juni
11.00 - 13.00 uur
Op de bouwlocatie aan de Antillenstraat 
Parkwoning: royale woning voor stedelijke genieters
Zaterdag 25 juni start de verkoop van 14 Parkwoningen aan de groene zone van het Hamburgerplantsoen. 

Deze royale huizen met drie en vier woonlagen zijn de ideale gezinswoningen voor stedelijke genieters. Op fietsafstand van de bruisende binnenstad en met een ruim terras aan het groene plantsoen. En zeg nou zelf: welke stadsbewoner droomt er niet van om de auto te kunnen parkeren voor het huis, op eigen terrein.

Meer weten? Kom zaterdag 25 juni langs op de bouwlocatie of neem contact op met de makelaar
Buitenkans: de laatste Terraswoning op de hoek
Er is nog een Terraswoning op de hoek van het blok te koop. 'Een buitenkansje,' zegt makelaar Nico Nijenhuis. 'Door de hoekligging heb je ook ramen in de zijgevel. Daardoor heb je meer uitzicht, meer lichtinval en geniet je ten volste van de locatie.' 

Het huis, op een kavel 131 vierkante meter, is te koop voor 239.500 euro. Naast de hoekwoning zijn nog drie andere Terraswoningen te koop. De bouw van deze Terraswoningen start na de zomervakantie.

Lees meer over de Terraswoningen of neem gelijk contact op met de makelaar
Nieuw: appartementen in Berlage-Hof
Wonen aan de rand van de stad in een heerlijk appartement? Dat kan straks ook in Berlage-Hof. Op de hoek van de Antillenstraat, uitkijkend op het Hamburgerplantsoen, komen twintig appartementen met buitenruimte op het zuiden. De appartementen tellen 70 tot 90 vierkante meter: flink wat woonruimte dus.

Hoe de appartementen er uit komen te zien en wat ze gaan kosten, kan Ter Steege Bouw nog niet verklappen. 'We zijn druk bezig met het uitwerken van de plannen. Geinteresseerden kunnen zich wel al melden bij de makelaar.' 
Video: hoog dronebezoek
Eind april kreeg Berlage-Hof hoog bezoek: een drone maakte deze beelden van de vorderingen van de bouw. Bekijk 'm hier >>
Meer updates over de bouw vind je op Facebook.
Volg Berlage-Hof op sociale media

Berlage-Hof is actief op diverse sociale media. Als eerste op de hoogte? Volg Berlage-Hof.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u ooit interesse heeft getoond voor Berlage-Hof en uw e-mailadres bekend heeft gemaakt aan de makelaar of projectontwikkelaar. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen of het gebruikte e-mailadres wijzigen, mail dan naar info@berlage-hof.nl. Deze nieuwsbrief is gemaakt door Xpect Kemps.