Copy
Is deze mail niet goed te lezen?
Bekijk hem dan in de browser.

 Nieuwsbrief mei 2015

Nieuw in verkoop: Terraswoningen
Laatste kans op Hofwoning
Primeur tijdens Nieuwbouw Event
Volg Berlage-Hof op sociale media
Nieuw in verkoop: Terraswoningen
In Berlage-Hof worden 10 zeer royale terraswoningen gebouwd met maar liefst 5 slaapkamers, een zonnig terras, veel groen (uitzicht) en veel voorzieningen in de buurt. Met ook nog eens een eigen parkeerplaats en dat alles op slechts 5 fietsminuten van het centrum. Aantrekkelijke prijzen vanaf 235.000 euro vrij op naam. 

Lees meer >>
Laatste kans op Hofwoning
Ruime en betaalbare eengezinswoningen nabij het centrum zijn zeer gewild. Na de succesvolle en snelle verkoop van de eerste, tweede en derde serie Hofwoningen wordt nu de vierde en laatste serie aangeboden. De Hofwoningen vormen het hart van Berlage-Hof. De buurt bevat veel groen en voorzieningen en op de fiets is het centrum van Groningen ‘om de hoek’.

De architectuur en woonomgeving bieden ruimte voor spontane ontmoetingen en kinderen kunnen hier extra veilig buiten spelen. Kleinschaligheid en verschillende accenten in de gevel geven de Hofwoningen een eigen, vriendelijk karakter. De rij Hofwoningen vormt één geheel, maar door verticale accenten in de dakrand is elke woning wel individueel herkenbaar. Ook de groene omgeving zorgt voor onderlinge samenhang.
 

Nu nog completer


De nu aangeboden Hofwoningen worden standaard op de begane grond en de verdieping met 1,20 meter verlengd. Door de uitbouw ontstaat er een ruime, tuingerichte woonkamer en is de woning op de verdieping nog aantrekkelijker. Parkeren kan op de eigen parkeerplaats. Prijzen vanaf € 179.500 vrij op naam.

Lees verder >>
Primeur tijdens Nieuwbouw Event
Interesse in de laatste Hofwoningen of de nieuwe Terraswoningen? Bezoek komende zaterdag het Nieuwbouw Event van Pandomo Makelaars. Ervaar de Hofwoningen door middel van een virtuele bezichtiging met behulp van een speciale app in combinatie met een 3D-bril.

Plaats: Griffeweg 81, Groningen
Zaterdag 30 mei van 10:00 – 16:00 uur
Volg Berlage-Hof op sociale media

Berlage-Hof is actief op diverse sociale media. Volg ons, dan ontvang je interessant en leuk nieuws over Berlage-Hof nog eerder.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u ooit interesse heeft getoond voor Berlage-Hof en uw e-mailadres bekend heeft gemaakt aan de makelaar of projectontwikkelaar. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen of het gebruikte e-mailadres wijzigen, mail dan naar info@berlage-hof.nl. Deze nieuwsbrief is gemaakt door Xpect Kemps.