Copy
Is deze mail niet goed te lezen?
Bekijk hem dan in de browser.

 Nieuwsbrief juli 2015

Berlage-Hof begint vorm te krijgen. Enthousiaste bewoners betrekken hun huis in de Korrewegwijk. En ondertussen wordt flink gebouwd om ook de toekomstige bewoners snel de sleutels te overhandigen.
 

'De volgende stap'
Terraswoningen krijgen 'groen' dak
Berlage-Hof begint vorm te krijgen
Volg Berlage-Hof op sociale media


'De volgende stap'
‘We werden deze week gebeld dat we bovenaan de wachtlijst voor een Laanwoning stonden,' vertelt een uitgelaten Elleke Jansen (30). Super.
 
‘We hebben toen natuurlijk meteen een optie genomen,’ licht ze toe. Elleke is op de Groningse Nieuwbouwdag naar Berlage-Hof gekomen. Het is de eerste kennismaking met het stukje grond waar zij en haar vriend misschien volgend jaar gaan wonen. Elleke: ‘Mijn vriend kon vandaag jammer genoeg niet. Gelukkig wilden mijn ouders graag mee om te gaan kijken.’ De familie speurt ondertussen het kavelbord af naar het bewuste plekje. ‘Daar, naast dat grasveldje’, zegt Ellekes moeder, ‘zou dat een kinderspeelplaats worden?’ vraagt ze zich af.  Verder lezen >>
Terraswoningen krijgen 'groen' dak
De ruime Terraswoningen van Berlage-Hof mag je best groen noemen: elke eengezinswoning grenst aan de groene eco-zone, heeft een tuin en een royaal terras aan de groenstrook in de wijk. Daar komt nu nog een groen extraatje bij: een groen dak, beplant met sedum.
Een dak van sedum heeft veel voordelen. Op warme dagen isoleert het dak en blijft het enkele graden koeler in huis. Het dak heeft een langere levensduur dan een standaard hard dak: 40 jaar tegenover 15 jaar. 
En de beplanting heeft ook nog de ‘groene’ voordelen dat het de luchtkwaliteit in de nabije omgeving verbetert en aantrekkelijk is voor vogels en insecten. 

De Terraswoningen zijn te koop vanaf € 235.000 vrij op naam. Lees meer >>
Berlage-Hof begint vorm te krijgen
Berlage-Hof verandert langzaam maar zeker in een echte woonbuurt. In totaal 69 woningen hebben nu een eigenaar. Al 28 kopers wonen in hun nieuwe huis in de Korrewegwijk. Zeven andere kopers krijgen na de bouwvak de sleutel. 

Berlage-Hof actueel
  • 69 woningen verkocht
  • 28 kopers wonen al in Berlage-Hof
  • 7 woningen worden na de bouwvak opgeleverd
  • 16 woningen zijn in aanbouw en klaar voor de jaarwisseling
  • Binnenkort start de bouw van 11 Laanwoningen en 7 Hofwoningen
What's new: Parkwoningen
De Parkwoningen zijn pas recent in de verkoop en de 
ideale eengezinswoning voor stedelijke genieters. Een royaal huis met drie woonlagen op fietsafstand van het bruisende historisch hart van Groningen. Het ruime terras van de woning grenst direct aan het Hamburgerplantsoen. En zeg nou zelf: welke stadsbewoner droomt er niet van om de auto te kunnen parkeren voor het huis, op eigen terrein.

De Parkwoningen zijn te koop vanaf € 242.000 vrij op naam. Lees meer >>

What's coming: Plantsoenvilla's
Goed om te weten; dit najaar worden de Plantsoenvilla's geïntroduceerd. Zo is er echt voor elk wat wils. Houd deze nieuwsbrief in de gaten voor het eerste nieuws. 
Volg Berlage-Hof op sociale media

Berlage-Hof is actief op diverse sociale media. Volg ons, dan ontvang je interessant en leuk nieuws over Berlage-Hof nog eerder.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u ooit interesse heeft getoond voor Berlage-Hof en uw e-mailadres bekend heeft gemaakt aan de makelaar of projectontwikkelaar. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen of het gebruikte e-mailadres wijzigen, mail dan naar info@berlage-hof.nl. Deze nieuwsbrief is gemaakt door Xpect Kemps.