Copy
Is deze mail niet goed te lezen?
Bekijk hem dan in de browser.

 Nieuwsbrief juni 2015

Zet 13 juni alvast maar in je agenda, want dan is het weer tijd voor de Groningse Nieuwbouwdag. Berlage-Hof is met de Terraswoningen, Hofwoningen en Parkwoningen goed vertegenwoordigd. Laat je tussen 11.00 en 14.00 uur uitgebreid informeren bij de stand op locatie (Antillenstraat 2). Kom jij ook?
 

Kom tijdens Groningse Nieuwbouwdag naar Berlage-Hof
Nieuw in verkoop: Terraswoningen
Hofwoningen: nu nog completer
Parkwoningen: voor stedelijke genieters
Volg Berlage-Hof op sociale media


Kom tijdens Groningse Nieuwbouwdag naar Berlage-Hof
Kom zaterdag 13 juni zelf kijken in Berlage-Hof tijdens de Groningse Nieuwbouwdag. Het belooft een gezellige bedoening te worden. Het programma houden we nog even geheim. Kijk daarom de komende week regelmatig op de Facebook-pagina van Berlage-Hof. Spannond!
 
Nieuw in verkoop: Terraswoningen

Een Terraswoning is een bijzonder ruime en betaalbare eengezinswoning nabij het centrum met maar liefst 5 slaapkamers, een royaal terras aan de groenstrook én een tuin met een parkeerplaats en fietsenberging aan de straatkant.

Er worden slechts 10 Terraswoningen op een van de mooiste plekken aan de rand van Berlage-Hof gebouwd, direct grenzend aan de groene eco-zone. Als u zo ruim wilt wonen op fietsafstand van de binnenstad van Groningen (wij deden er slechts 5 minuten over) is dit uw kans. Prijzen vanaf € 235.000 vrij op naam. 
Lees meer >>

Hofwoningen: nu nog completer
De nu aangeboden Hofwoningen worden standaard op de begane grond en de verdieping met 1,20 meter verlengd. Door de uitbouw ontstaat er een ruime, tuingerichte woonkamer en is de woning op de verdieping nog aantrekkelijker. Parkeren kan op de eigen parkeerplaats. Prijzen vanaf € 179.500 vrij op naam. Lees verder >>
Parkwoningen: voor stedelijke genieters
Een Parkwoning is de ideale eengezinswoning voor stedelijke genieters. Een royaal huis met drie woonlagen op fietsafstand van het bruisende historisch hart van Groningen. Geen tuin (en dus geen tuinonderhoud), maar wel een ruim terras dat direct grenst aan een plantsoen. En zeg nou zelf: welke stadsbewoner droomt er niet van om de auto te kunnen parkeren voor het huis, op eigen terrein. Prijzen vanaf € 242.000 vrij op naam. Lees meer >>
Volg Berlage-Hof op sociale media

Berlage-Hof is actief op diverse sociale media. Volg ons, dan ontvang je interessant en leuk nieuws over Berlage-Hof nog eerder.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u ooit interesse heeft getoond voor Berlage-Hof en uw e-mailadres bekend heeft gemaakt aan de makelaar of projectontwikkelaar. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen of het gebruikte e-mailadres wijzigen, mail dan naar info@berlage-hof.nl. Deze nieuwsbrief is gemaakt door Xpect Kemps.