Copy
Is deze mail niet goed te lezen?
Bekijk hem dan in de browser.

 Nieuwsbrief oktober 2015

'Groen waar je niets voor hoeft te doen'
Groen licht voor de hoveniers
Een kijkje op de de bouwplaats
5 slaapkamers, een terras én een tuin
Hamburgervijver by night
Volg Berlage-Hof op sociale media
'Groen waar je niets voor hoeft te doen'
Ze moeten nog even geduld hebben, Ilse de Haan, Jeroen Kerver en zijn twee kinderen. Hun Parkwoning in Berlage-Hof is naar verwachting in de nazomer van 2016 klaar. ‘We hebben er enorm veel zin in,’ vertelt Ilse glimlachend. ‘Ik heb alle kamers al op ware grootte uitgemeten. Zo krijgen we een idee van hoeveel ruimte we straks hebben. En dat is nogal wat.’ 

Vier verdiepingen voor vier gezinsleden. En ze weten al precies hoe ze de woonlagen gaan indelen. ‘We krijgen een fijne woonkeuken beneden en een royale woon- en speelkamer op de eerste verdieping,’ zegt Jeroen.  Lees verder >>
Groen licht voor de hoveniers
Het is najaar en alle tuinier-liefhebbers weten wat dat betekent: tijd om te planten. Berlage-Hof wordt op de tekeningen gesierd door groene perkjes en ligusterhagen en die komen er nu dan ook echt. Het hoveniersteam komt in november naar Berlage-Hof om de hagen te planten en de perkjes aan te leggen.  

In november start ook de aanleg van een nieuwe verharde weg in het bewoonde deel van het plan. Tegelijkertijd worden lantaarnpalen geplaatst. 

Een kijkje op de de bouwplaats
Vrijdag 9 oktober namen de toekomstige bewoners van de nieuwste Hofwoningen en Laanwoningen een kijkje op de bouwlocatie van Berlage-Hof. Daar zagen zij met eigen ogen hoe snel de bouw al vordert. Ook voor de laatste zeven Hofwoningen zijn de bouwwerkzaamheden inmiddels gestart. De buurt krijgt daarmee meer en meer vorm.

Ook kopers van een Parkwoning of Terraswoning en geïnteresseerden kwamen nog even kijken. Hoewel deze woningen nog niet gebouwd worden, kregen de aanwezigen zo een goede indruk van de sfeervolle wijk die Berlage-Hof gaat worden. Bekijk het actuele aanbod >>

Volgende event:
Berlage-Hof geeft acte de présence op de beurs NieuwbouwXL op 20, 21 en 22 november in Martiniplaza. Meer informatie in de volgende nieuwsbrief.
5 slaapkamers, een terras én een tuin
Terraswoningen Berlage-Hof
Berlage-Hof is een van de snelst verkopende nieuwbouwprojecten in Groningen. Niet zo gek met ruime, gloednieuwe huizen gelegen aan de rand van het Hamburgerplantsoen.

De nieuwste woningen die in de verkoop zijn gegaan, zijn de Terraswoningen. Bijzonder ruime en betaalbare eengezinswoningen die meer leefruimte hebben dan andere locaties zo dicht bij het centrum: vijf slaapkamers, een royaal terras aan het groen, een tuin en een parkeerplaats.  

Inmiddels zijn drie van de tien Terraswoningen  onder optie. Prijzen vanaf 235.000 euro vrij op naam. Lees meer over de Terraswoning >>
Hamburgervijver by night
De Hamburgervijver by night. Prachtige foto gemaakt door Willem Struiksma en gepubliceerd op de Facebookpagina van Berlage-Hof
Volg Berlage-Hof op sociale media

Berlage-Hof is actief op diverse sociale media. Volg ons, dan ontvang je interessant en leuk nieuws over Berlage-Hof nog eerder.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u ooit interesse heeft getoond voor Berlage-Hof en uw e-mailadres bekend heeft gemaakt aan de makelaar of projectontwikkelaar. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen of het gebruikte e-mailadres wijzigen, mail dan naar info@berlage-hof.nl. Deze nieuwsbrief is gemaakt door Xpect Kemps.