Copy
Is deze mail niet goed te lezen?
Bekijk hem dan in de browser.

 Nieuwsbrief april 2015

Groningse Nieuwbouwdag: bezoek Vesta Woonforum
‘sfeervol huis, rustig hofje’
Start inschrijving Parkwoningen
Volg Berlage-Hof op sociale media

 
Groningse Nieuwbouwdag: bezoek Vesta Woonforum
Zaterdag 18 april wordt alweer de derde Groningse Nieuwbouwdag gehouden. Natuurlijk is ook Berlage-Hof van de partij. Geïnteresseerden zijn tussen 11.00 en 15.00 uur welkom voor voorlichting in Vesta Woonforum.
 
Aanmelden kan hier.
‘sfeervol huis, rustig hofje’
Dure huur of goedkope koop? Voor die keuze staan veel starters op dit moment. Pim Boxem en Alisa Bulthuis kozen voor een koopwoning in Berlage-Hof.
 
Ze moesten uit hun huurwoning. De vraag was toen: opnieuw huren of op zoek gaan naar een leuke en betaalbare koopwoning? Voor Pim en Alisa was de keuze snel gemaakt. ‘Nu is het goede moment om te kopen; de hypotheekrente voor 10 jaar vast was nog nooit zo laag. Ondertussen blijven de huren stijgen, jaar na jaar.’
 
Pim was aanvankelijk wat sceptisch over Berlage-Hof. ‘Ik had nog nooit van het project gehoord.’ Maar bij de eerste kennismaking verdwenen zijn twijfels al snel. Net als Alisa was hij onder de indruk van de woningen in jarendertigstijl en het leuke hofje. ‘Een rustig buurtje, maar toch dicht bij de stad. Precies wat we zochten.’
Verder lezen…
 
Start inschrijving Parkwoningen
Donderdagavond 16 april is het zover. Dan kun je je inschrijven voor een royale Parkwoning met een terras dat grenst aan het Hamburgerplantsoen. Vanafprijs 242.000 euro vrij op naam.
 
Een Parkwoning combineert de voordelen van een eengezinswoning (veel leefruimte, parkeerplaats voor de deur - in dit geval op eigen terrein!) met een belangrijk pluspunt van een appartement (geen tuinonderhoud).
 
Het minpunt van de ontbrekende tuin wordt ruimschoots goedgemaakt. De Parkwoningen - de naam doet het al vermoeden - grenst rechtstreeks aan het Hamburgerplantsoen en beschikt aan die zijde over een royaal terras. Dus wel de lusten, maar niet de lasten van groen bij je huis.
 
Interesse? Kom donderdag tussen 17:00 en 20:00 uur langs bij Pandomo Makelaars en schrijf je in. Verder lezen...
Volg Berlage-Hof op sociale media

Berlage-Hof is actief op diverse sociale media. Volg ons, dan ontvang je interessant en leuk nieuws over Berlage-Hof nog eerder.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u ooit interesse heeft getoond voor Berlage-Hof en uw e-mailadres bekend heeft gemaakt aan de makelaar of projectontwikkelaar. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen of het gebruikte e-mailadres wijzigen, mail dan naar info@berlage-hof.nl. Deze nieuwsbrief is gemaakt door Xpect Kemps.