Copy
Use one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

CoachSpecial

jaargang 1, nummer 2, september 2014

Rounded corners Intro
Beste collega,

Hierbij nodigen we je van harte uit voor het eerste CoachConfetti Café op 22 september 2014. We ontmoeten jullie daar graag!

Op dit moment trekken Thea Moen, Anke de Jong en Marjan Marinissen de CoachConfetti-kar. We komen graag in contact met (ervaren) collega-coaches, counsellors en trainers, die mee willen trekken of mee willen rijden.

In dit eerste CoachConfetti Café beantwoorden we graag jullie vragen over CoachConfetti en over de voorwaarden om deel te nemen.
Daarnaast zal Linda van der Wal, coach, trainer en auteur van diverse boeken op deze avond een ‘krachtige’ workshop geven, ‘Je kunt meer dan je denkt!’. Meer hierover kun je in haar stukje hieronder lezen.
Tijdens deze avond kun je je direct aansluiten bij CoachConfetti voor een leuk prijsje
En we kunnen elkaar na de workshop ontmoeten onder het genot van een drankje.

Het CoachConfetti Café zullen we regelmatig houden, voor deelnemers van CoachConfetti en óók voor collega coaches, counsellors en trainers die niet aangesloten zijn. Elk CoachConfetti Café zal een thema en/of een workshop hebben. Hou de aankondigingen dus in de gaten! Heb je leuke ideeën, laat het ons weten.

Tot ziens op 22 september!
Marjan, Anke en Thea

Inhoud Icoon Inhoud

 • Eerste CoachConfetti Café 22 september 2014
 • Workshop: Je kunt meer dan je denkt!
 • Wat biedt CoachConfetti in 2014
 • Nieuw bij CoachConfetti
 • Praktische informatie over het CoachConfetti Café
Marjan

Thea

Anke
Rounded corners Intro

Workshop: Je kunt meer dan je denkt

Gebruiker Icoon Door Linda van der Wal
Hoe zorg je dat je je krachtiger voelt? Dat tegenslagen je minder uit het veld slaan en dat je met meer gemak aan het werk bent?
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met oefeningen die je helpen om je kracht te vergroten.  Je onderzoekt onder andere hoe jouw ‘best mogelijke zelf’ eruit ziet en leert je innerlijke fan kennen. Ook als je goed in je vel zit, helpen deze oefeningen je om het beste uit jezelf te halen.
De workshop is gebaseerd op de baanbrekende inzichten uit de positieve psychologie. Na afloop heb je plezier en inspiratie gekregen, leuke mensen ontmoet en kun je misschien wel concluderen dat je meer kunt dan je denkt.

Over Linda van der Wal

Als zelfstandig trainer en coach heeft zij inmiddels duizenden mensen geholpen om te schitteren in hun werk, door middel van praktische handvatten op het gebied van kracht, zichtbaarheid en invloed. Ze is auteur van het recent verschenen boek Kantoorgeheimen: zo krijg je invloed als je geen carrière tijger of kantoorpoliticus bent.  Elke maand deelt ze een gratis interessant artikel via haar e-zine. Abonneren kan eenvoudig op haar website. Je ontvangt dan meteen het gratis e-book Zo krijg je ze mee! Zes stappen om collega’s en leidinggevenden voor je plannen te winnen.
Meer informatie: www.lindavanderwal.com en www.kantoorgeheimen.nl

Wat biedt CoachConfetti in 2014

 • Acquisitie gericht op bedrijfsleven (trainingen én persoonlijke coaching)
 • Jaardeelname. Aanbieding geldig tot 1 oktober 2014: nu voor € 120,- in plaats van € 180,- (excl. btw)
 • Jouw producten op de CoachConfetti website
 • Mogelijkheid tot deelname aan evenementen
 • Jouw eigen plek op de website
 • Jij als Coach van de Maand, jouw artikel of workshop in de nieuwsbrief (ook op Social Media en op de website)
 • Een groot netwerk en kennisdeling
 • Ons motto ‘Samen Sterk!’

Meer informatie over deelname aan CoachConfetti vind je op de website.

Nieuw bij CoachConfetti

We hebben per 1 september een nieuwe aanwinst uit Culemborg: Sander van der Meer.In de volgende CoachConfetti Courant zal hij zichzelf uitgebreid voorstellen.
Hij heeft gelijk een prachtig aanbod voor deelnemers van CoachConfetti. Zij krijgen een mooie korting voor zijn twee wekelijkse sales intervisie: het Talective Acquisitie Team. Direct aan de slag met jezelf professionaliseren op verkoopgebied! Een aanrader!! Geen CoachConfetti? Ook dan kun je deelnemen! In oktober gaat de tweede groep van start. Meer info

Praktische informatie over het CoachConfetti Café:

Datum:
Maandag 22 september 2014, 20.00 – 22 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Plaats:
Kinderdagverblijf De Notedop, Peppelkade 46, Houten

Aanmelden:
info@coachconfetti.nl
Investering: € 10,- (incl. btw) Wil je een factuur? Zet in de aanmeldingsmail je bedrijfsgegevens en we zorgen ervoor.

Wordt je deze avond deelnemer van CoachConfetti? Dan brengen we dit bedrag in mindering op je CoachConfetti jaardeelnamebedrag!

Mocht je deze CoachSpecial in de toekomst niet meer willen ontvangen, gebruik dan de link onderaan deze email om je uit te schrijven.
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp