Copy
Use one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

CoachSpecial

jaargang 2, nummer 1, maart 2015

Rounded corners Intro
Beste collega,

Heb jij je kaarten voor de Lotusbeurs op zondag 15 maart a.s. al in de voorverkoop met de kortingscode van CoachConfetti online aangeschaft?
Heb je je al ingeschreven voor het super leuke CoachConfetti Café op donderdag 26 maart a.s. met de leerzame workshop ‘Schrijven, je kunt het!’?
Heb jij je al aangemeld voor de training bij Sander van der Meer voor sales en acquisitie, in de vorm van een intervisie team?
Nee?! Het zijn allemaal aanraders!! En we ontmoeten je graag bij één of meer van deze events.
De lente laat zich steeds meer zien, sneeuwklokjes, krokusjes en kriebelneuzen… wat wordt jouw actie voor dit voorjaar?! Veel leesplezier met deze Special nieuwsbrief voor collega’s, vol met frisse ideeën en mooie aanbiedingen!

Wij wensen je veel leesplezier!

Marjan, Anke en Thea
   

Inhoud Icoon Inhoud

  • Workshop: Schrijven, je kunt het!
  • Coach de Coach
  • Lotus Beurs
  • Dag van de Coach
  • Mood BootCamp
  • Wat voor coach bent u?
Rounded corners Intro

CoachConfetti Café Workshop: Schrijven, je kunt het!

Gebruiker Icoon Marjan Marinissen, MarjanCoaching, Houten
Tja, iets schrijven… het blijft altijd een overwinning op mezelf! Ik vind het lastig… Daarom ben ik super blij dat Anke een keer haar kennis met mij (en jullie) wil delen over hoe je over de drempel van het schrijven heen kunt komen. Daarnaast wil ik ook graag meer weten over hoe je een blog of een artikel schrijft. Het staat op mijn verlanglijstje ooit een artikel te schrijven voor Counseling Magazine, die drempel ligt voor mij nog net weer een stukje hoger dan die voor een blog schrijven. Mijn droom van een eigen boek, durf ik helemaal nauwelijks aan het papier toe te vertrouwen… Waar moet ik het in hemelsnaam over hebben? Hoe maak ik er een leesbaar stuk van? Wil überhaupt iemand lezen wat ik schrijf?

Tijdens het CoachConfetti Café workshop ‘Schrijven, je kunt het!’ op donderdag 26 maart a.s. gaan we hiermee aan de slag, onder de bezielende begeleiding van Anke de Jong-Koelé, auteur van een boek, artikelen en blogs.
Ga jij de uitdaging ook aan? Wij zien je graag!

Warme groet,
Marjan

P.S. …en die droom van dat boek, daar gaan we op 21 mei a.s. mee aan de slag met een ervaren auteursbegeleider, Hedwig van Lier. Voor als je de smaak te pakken hebt, dus!! ;-)
Lees meer
 

Coach de Coach

Gebruiker Icoon  Door Anna-Martine Banga
Werken als coach is een fascinerend beroep. De verscheidenheid aan gesprekken die je hebt zijn keer op keer inspirerend en leerzaam. Leerzaam in de zin van wat er allemaal in de wereld speelt en hoe enorm verschillend mensen met situaties kunnen omgaan. Wat ik vooral steeds weer mooi vind om te ervaren, is de wilskracht die in de mens zit. Iemand die de stap richting een coach maakt, heeft verwachtingen van zijn leven en wil vooruit. Dat is een fijne energie om mee te werken.


Al zit iemand diep in de problemen en ziet hij/zij bijna geen mogelijkheden meer, de stap richting een coach geeft aan dat er wel in gelooft wordt. Werken met mensen die in zichzelf willen investeren, levert je als coach energie op. En wanneer de coachee zegt verrijkt te zijn met nieuwe inzichten, dan is de voldoening compleet.
Lees meer

Lotus Beurs


 


Kom jij ook naar de Lotusbeurs op zondag 15 maart in Houten? Bezoek ons dan in de stand of kom naar de lezing van één van onze CoachConfetti's, Monique Westerwoudt. Zij zal daar de lezing geven "Worden wie je bent, Wie ben jij eigenlijk?" Je bent van harte welkom!
Je kunt gebruik maken van de kortingsactie voor toegangskaarten. Klik hier voor meer informatie

Ook hebben we een leuke Selfie Actie waarmee je kans maakt op een Workshop voor 5 personen! Klik hier voor de actievoorwaarden

En de winnaars van onze FB en Twitter actie voor vrijkaarten voor de Lotus beurs op 15 maart a.s. zijn.....
Jacqueline Meskini
Jantina Banga
Connie Posthuma
Frank van Marwijk
Karen van de Hout
Gefeliciteerd!!!
 

Winactie: Toegangskaarten Dag van de Coach 2015


Op 4 juni organiseert het Tijdschrift voor Coaching voor de 8e keer de Dag van de Coach. Tijdens deze editie staat het thema ‘Identiteit’ centraal. Wij verloten drie gratis toegangskaarten voor deze inspirerende en geheel verzorgde dag. Wil jij kans maken op een van de toegangskaarten?

Klik hier om mee te doen!

De winactie duurt tot vrijdag 13 maart a.s.
Meer informatie over de Dag van de Coach: www.dagvandecoach.nl

Mood BootCamp

Een leuk evenement van onze collega's van Wandelcoach Nederland:

Body en mind meer fit en flexibel in 1 dag!

Kies uit een BOOTCAMP  OF YOGA sessie
en voor iedereen een MIND BOOST

Fijne ontmoetingen, koffie drinken, lunchen (uit eigen portemonnee). Op een prachtige locatie in de natuur.
Dit GRATIS event wordt een succes wanneer er zoveel mogelijk mensen in beweging komen op 14 maart.

Wil je vast in de mood komen en ook anderen een boost geven? Nodig dan je vrienden uit om ook mee te doen aan dit gratis event. 

The more People the more FUN!  GRATIS deelname!!
 
Meer info en aanmelden vind je op deze pagina. MOOD BOOTCAMP

Wat voor coach bent u?

Gebruiker Icoon Door Laura Verhoef, Mikpunt Counseling + Coaching, Alkmaar

We mogen weer een gratis artikel uit Professioneel Begeleiden aanbieden. Het artikel is gratis te downloaden tot en met 19 maart 2015

Uit wetenschappelijk onderzoek is een model van zes coachhoudingen ontstaan dat een prima hulpmiddel is gebleken bij de professionele ontwikkeling van de coach. Het helpt hem zich bewuster te zijn van de houding(en) die hij aanneemt bij zijn cliënt en van de mogelijkheden om de effectiviteit van de coachingsrelatie te vergroten. Uit het onderzoek kwam bovendien naar voren dat coaches in de praktijk veel meer richting geven dan ze zelf denken en wenselijk achten.
Klik hier om het artikel te lezen
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp