Copy


Nieuwsbrief

Jaargang 8, nr.2, februari-maart 2017

Beste lezer,

De voorbereidingen voor het CoachConfetti Café op 8 mei zijn al in volle gang. Een super interessant onderwerp waar we allemaal wel wat mee kunnen. De lezing over Feng Shui gaat over wat je huis doet met jou. In het artikel 'De voordeur is belangrijk' krijg je alvast een voorproefje.
Jij komt toch ook? En neem gerust iemand mee! Aan het eind van de lezing krijg je nog een leuke, passend bij Feng Shui, verrassing mee, voor thuis!

Veel leesplezier!

Reageren op een artikel? Laat je horen op Facebook of Twitter!

Anke de Jong-Koelé en Marjan Marinissen (eindredactie)

Inhoud

  • De voordeur is belangrijk!
  • Afleiding
  • Als je loslaat heb je twee handen vrij
  • Leeftijd is geen criterium
  • Chakra's

De voordeur is belangrijk!

Door Wieke van Leeuwen, Van Leeuwen Feng Shui

De voordeur is misschien wel de belangrijkste plek van je hele huis. Het is dé plek waar nieuwe energie je huis binnen komt. En dát is waar het in Feng Shui om gaat: het stromen van de energie, door je huis en door je leven.
De voordeur is de plek waar je gasten aanbellen en (als het goed is) de plek waar ook jij elke dag weer ‘thuis’ komt. Keer op keer is dus de indruk die je bij de voordeur krijgt belangrijk voor hoe je je huis binnenkomt.
Lees meer

Afleiding

Door Marjan Marinissen, MarjanCoaching Houten

Jeeh, het is al 13.17 uur…
Vanmorgen, na het gebruikelijke wandelrondje met de hond, om 9 uur begonnen met het schrijven van een blog voor collega coaches. Het wilde niet lukken met inspiratie, tenminste dat is waar ik het dan op afschuif. Maar als ik eerlijk kijk naar wat er vanmorgen allemaal de revue is gepasseerd… Vooral afleiding van e-mails die binnenkwamen, toen moest ik even op Facebook kijken en nog wat posten natuurlijk, daarna miste ik een telefoontje en moest ik natuurlijk wel alle berichten afluisteren die nog op mijn voicemail stonden (wel direct weggegooid gelukkig). Dus allemaal goede redenen om niet te schrijven aan mijn blog. Nou die inspiratie is er inmiddels. Ik ga het hebben over Afleiding, jawel Afleiding met een hoofdletter. Herkenbaar?
Lees meer

Als je loslaat heb je twee handen vrij

Door Anke de Jong, Virtus Praktijk, Zeist

Loslaten, wie kan het echt? Wie herkent niet de situatie dat je heel erg bezig bent met iets dat je graag wil maar het lukt maar niet. Je doet er alles aan om het wel te laten lukken maar hoe hard je ook werkt, het resultaat valt tegen of je krijgt het niet voor elkaar.
Loslaten moeten we allemaal in ons leven. Dromen, toekomstplannen, gezondheid, kinderen, een dierbare, we komen er vroeg of later allemaal voor te staan dat we iets moeten loslaten. Hoe moeilijk dat is weet je vast zelf ook wel.
Lees meer

CoachConfetti Café: Wat doet je woning met jou?

Door Wieke van Leeuwen, Van Leeuwen Feng Shui
Graag begroeten wij jou bij het vijftiende CoachConfetti Café op maandag 8 mei 2017.

Deze keer geen workshop, maar eens iets anders! Een lezing over Feng Shui door Wieke van Leeuwen. Een bijzondere lezing over de invloed van je woonomgeving op hoe je je voelt en hoe je je gedraagt.
Lees meer

Twee Gratis artikelen


Dit keer 2 gratis artikelen:

Leeftijd is geen criterium (Gratis)
Hij zit wat onderuitgezakt op zijn stoel, een jonge man van 36 jaar. “Ik zit hier nu zestien jaar, welke andere werkgever zou mij nou nog willen hebben?” Zij is een vrouw van 58 jaar, zegt haar vaste baan op en verhuist van Amsterdam naar Groningen om een adviesbureau te beginnen.
Lees meer

Chakra's (Gratis van 10 t/m 20 april 2017)
Het chakramodel is een spiritueel model dat zeer goed toepasbaar is bij personal coaching. Het kan de coachee helpen inzicht te krijgen dat het loslaten van oude ingeprente ideeën kunnen leiden tot persoonlijke ontwikkeling en groei.
Lees meer

       Email Marketing Powered by Mailchimp