Copy
CoachConfetti.nlUse one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

Nieuwsbrief

jaargang 4, nummer 10, oktober 2013

Rounded corners Intro

Beste lezer,

De herfst heeft nu definitief zijn intrede gedaan en de dagen worden weer korter. Deze keer daarom speciaal een aantal tips voor een energie boost zodat je deze donkere dagen goed doorkomt.
Marie José geeft een terugblik op de lezing Spelenderwijs opvoeden waarin zij vertelt hoe je op een speelse wijze een best zwaar onderwerp als trauma’s onder de aandacht kan brengen. Wat het nut van spelen is en hoe je spel kan inzetten om met enge dingen om te gaan.
Voor de (jeugdige) senioren onder ons: ouder worden is in en senior ben je tegenwoordig al vanaf 40! Thea schrijft over deze trend en maatschappelijke ontwikkeling.

Een hartelijke groet,
Anke de Jong en Marjan Marinissen (redactie)

Inhoud Icoon Inhoud


  • 5 tips voor een energie boost
  • Spelenderwijs opvoeden
  • Oud worden is in
  • Tip voor de Feestdagen
  • Workshops uitgelicht
  • Ubuntu Experience
Rounded corners Intro

5 tips voor een energie boost


Door Bianca van de Stadt, Compass of Life, Zaandam
Soms heb je gewoon even de behoefte om een soort boost te krijgen, zodat je er weer tegenaan kunt. Even een zetje en dan huppakee, gaan! Vaak verzanden we echter in een soort van neerwaartse spiraal, die op een gegeven moment alle energie uit je zuigt en dan kun je geen stap meer verzetten. Wanneer je dit tijdig herkent en ook erkent kun je jezelf in plaats daarvan de spreekwoordelijke schop onder je kont geven en ervoor zorgen dat de energie weer gaat stromen.
Lees meer

Spelenderwijs opvoeden

Door Marie José Meulenbelt, Karakter Kunst & Co, Utrecht
Hoe breng je op een speelse wijze een best zwaar onderwerp als trauma’s onder de aandacht? En wat is het nut van spelen? En hoe kan je spelen inzetten om met enge dingen om te gaan? Dat was het thema van de avond. Marie-José Meulenbelt kan ons bij uitstek hierover vertellen. Als Creatief beeldtaalcoach- en trainer en kindercounsellor, past dit helemaal binnen haar expertise.
Lees meer


Oud(er) worden: ‘in’ en ‘eng’

Thea Moen, Resettled, Den Haag
De laatste jaren ontdekken zowel de overheid als veel ondernemers de seniorenmarkt. Werd er eerst nog wat lacherig gedaan over de 50+-beurs, dit jaar was het één van de grootste, bestlopende beurzen in ons land!

Wanneer is iemand een senior? Daarvoor bestaan verschillende definities en de diverse overheidsinstanties en ondernemers richten zich dan ook niet altijd op dezelfde doelgroep. In elk geval wordt er allang niet meer alleen de groep van hoogbejaarden mee bedoeld, ook al roept de term ‘senior’ bij sommige mensen nog steeds de associatie met rollators en verpleeghuizen op.
Lees meer

Tip voor de Feestdagen

Sinds kort kun je ook je Alternatieve Kadobon inleveren voor een coachtraject of workshop bij CoachConfetti. De Alternatieven Kadobon is een mooie manier om iemand een leuk en anders-dan-anders cadeautje te geven.
Lees meer

Workshops uitgelicht

Wil jij blij zijn met jezelf? Je lekker in je vel voelen? Vitaal en vol energie? Stralen?
Je mooi, aantrekkelijk en sensueel voelen, omdat je dat gewoon bent?!
Dan is deze workshop iets voor jou!

En weet je wat zo fijn is: Als jij plezier hebt, hebben alle mensen om jou heen ook plezier!!
Lees meer

Ubuntu Experience

Op deze dag stond het Ubuntu gedachtengoed centraal. Een mens is een mens omdat er anderen zijn…. We zijn allemaal één. Als iemand aan jou vraagt hoe je geslapen hebt dan is het antwoord, alleen goed als jij ook goed geslapen hebt.
CoachConfetti was erbij, lees hier de ervaring.
Lees meer

Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp