Copy
Use one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

CoachSpecial

jaargang 2, nummer 1, januari 2015

Rounded corners Intro
Beste collega,

In het nieuwe jaar hebben we de smaak al weer lekker te pakken! Deze CoachConfetti Special staat namelijk boordevol leuke artikelen voor coaches en counselors. Met als verbindende thema's communicatie, samenwerking en resultaten.
Heb je zin om andere collega's te ontmoeten en lekker te netwerken? Kom dan naar het CoachConfetti Café, speciaal voor coaches en counsellors, op donderdag 22 januari 2015. Je krijgt er een leuke workshop van Tonja over het spel Denkwijze (-r) waarin je op zoek gaat naar je stijl van denken en ontdekt hoe het ook anders kan. Daarnaast kun je netwerken en wensen we elkaar natuurlijk nog een goed nieuw jaar toe.

Wij wensen je veel leesplezier en hopen je te ontmoeten tijdens het CoachConfetti Café!

Marjan, Anke en Thea

   

Inhoud Icoon Inhoud

  • 1+1=3
  • CoachConfetti Café 22 januari 2015
  • Typisch?!
  • Intervisiegroep voor coaches
  • TA-team van start
  • Scriptwerk
  • Samenwerking Professioneel Begeleiden
  • Beurzen in 2015

 
Rounded corners Intro

1+1=3

Gebruiker Icoon Door Anke de Jong, Virtus Praktijk, Zeist
Toen ik een aantal jaar geleden als zelfstandig coach/counselor begon was mijn eerste focus vooral gericht op mijn eigen bedrijf. Het opbouwen van mijn bedrijf, de marketing, netwerken met interessante bedrijven en zzp’ers en het zoeken naar klanten was een hele klus.

Als introvert persoon zat netwerken en mezelf presenteren mij ook niet zo in het bloed, ik heb het echt moeten leren, met veel bloed, zweet en tranen in eerste instantie!
Lees meer

CoachConfetti Café 27 november 2014

Op 22 januari is er weer een CoachConfetti Café. Tonja Koudijs van Nurani Consultants zal een workshop verzorgen over het spel DENKWIJZE (-R), een speurtocht naar je stijl van denken en hoe het anders kan.DENKWIJZE(-R) is een inspirerend en motiverend spel om persoonlijke en professionele doelen daadwerkelijk te realiseren. In het spel staan 16 denkstijlen centraal, met als inspiratiebron de metaprogramma’s zoals toegepast in de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). De spelontwerpers maken met dit spel de toepassing van de denkstijlen toegankelijk voor een breed publiek.
Lees meer

Typisch?!

Gebruiker Icoon Door Thea Moen, Resettled, Den Haag
Vooral in het bedrijfsleven bestaat een constante behoefte aan het uitvinden, wat voor type een (potentiële) werknemer is. Het idee daarachter is in de meeste gevallen de juiste persoon op de juiste plek krijgen. En het is prettig voor de communicatie als je weet, wat voor vlees je in de kuip hebt.


 
Variatie genoeg
Inmiddels is er een heel arsenaal aan testen en onderzoeken om uit te vinden, wat iemands persoonlijkheidstype is.
Lees meer

Intervisiegroep voor coaches

Intervisiegroep voor Coaches
Als coach is het niet alleen fijn om te kunnen sparren met collega’s, maar het draagt ook bij aan onze professionele ontwikkeling als coach. Door in een ontspannen setting met collega’s een coachsituatie in te brengen, kun je die situatie nog eens evalueren, nieuwe ideeën en inspiratie opdoen.  Vanuit CoachConfetti is het idee ontstaan om een intervisiegroep te starten met coaches van CoachConfetti waarbij ook ruimte is voor coaches die (nog) geen lid zijn van CoachConfetti. Deelname aan deze intervisie biedt niet alleen de gelegenheid om nader kennis te maken met CoachConfetti, maar ook om te netwerken met collega’s. Kortom meerdere voordelen  van deelname aan onze intervisiegroep.  In overleg met belangstellenden zullen we de groep(en) vormen. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met info@coachconfetti.nl

TA team CoachConfetti van start

Gebruiker Icoon Door Sander van der Meer, Talective, Culemborg
Het Acquisitieteam van CoachConfetti is nu zo’n 4 weken onderweg. Vier zelfstandig ondernemers hebben onder (bege)leiding van CoachConfetti-business-counselor Sander van der Meer enorm hard gewerkt om hun ‘verhaal’ zo sterk en pakkend mogelijk te maken. Alle deelnemers hebben een voortvarend begin gemaakt met de acties op hun eigen plan van aanpak. En de eerste omzet is geboekt!
Lees meer

Scriptwerk

Door Hendrik Jan Dekker, Bureau Fanos, Tiel
Een regelmatig gehoorde opmerking in mijn praktijk is: “Het lijkt wel of ik steeds weer in de zelfde soort situaties verzeild raak, waarin ik uiteindelijk ook steeds aan het kortste eind trek. Ik snap er niets van”. Ik kan me voorstellen dat dit anderen ook bekend in de oren zal klinken.Wat kan hier aan de hand zijn? Naar alle waarschijnlijkheid zit deze cliënt gevangen in zijn of haar “Levensscript”.
Lees meer

Samenwerking met Professioneel Begeleiden

Gebruiker Icoon Door Marjan Marinissen, Marjan Coaching, Houten


Uitgeverij Kloosterhof heeft het initiatief genomen tot een prachtige website professioneelbegeleiden.nl. Op deze site zijn veel publicaties en artikelen over ons vakgebied tegen een kleine vergoeding te downloaden. Bovendien is de inhoud van alle vaktijdschriften van Kloosterhof zoals: Tijdschrift voor Coaching, Loopbaanvisie, Counselling Magazine en het Tijdschrift voor Ontwikkeling  hier te vinden. CoachConfetti  ondersteunt dit initiatief van harte.
Lees meer

Beurzen in 2015

CoachConfetti staat in 2015 weer op verschillende beurzen dit jaar. Als coach of counsellor bieden we je de mogelijkheid om hier bij te zijn. De beurzen die op het programma staan zijn o.a. de Lotusbeurs en het Happinez Festival.
Lees meer
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp