Copy
Use one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

Nieuwsbrief

jaargang 3, nummer 7, november 2012

Rounded corners Intro

een nieuwe nieuwsbrief

Welkom bij deze  nieuwe editie van de CoachConfetti Courant.
Vind je ook dat de tijd zo snel gaat? Het is al weer bijna December en dat betekent weer veel feestelijkheden en verplichtingen. In deze uitgave daarom een recept om Decemberstress tegen te gaan. Femke Wessels schrijft als scheidingscoach over het scheiden en deze turbulente periode met veel emoties. Zij vertelt hoe je hier op een goede manier mee om kunt gaan.
In de boekenrubriek vindt je een boek over mindful coachen en een boek over het creeëren van een nieuwe loopbaan die voldoet aan jouw wensen. Tot slot de agenda met interessante workshops (soms met flinke korting) en bijeenkomsten! Je bent van harte welkom!

Veel leesplezier!
 

Inhoud Icoon Inhoud

  • Coach van de Maand
  • Tips tegen Decemberstress
  • Praten met een scheidingscoach
  • Boeken uitgelicht
  • Workshops uitgelicht
  • Agenda
Rounded corners Intro

Coach van de Maand

Coach van de maand is dit keer Marjan Marinissen, eigenaar van CoachConfetti en daarnaast relatiecounsellor en seksuologisch hulpverlener.


CoachConfetti en Marjan Marinissen, een prima combinatie!
Marjan Marinissen beschrijf je niet zo maar in één zin. Een kleurrijk persoon, gedreven coach, uitstekend organisator, verbindende factor zijn enkele woorden die van toepassing zijn op Marjan.
De afgelopen jaren heeft het leven van Marjan in het teken gestaan van uitdagingen die haar leven enorm hebben verrijkt.
Lees meer

Artikelen

Recept tegen December-stress
Door Anke de Jong

De maand December staat bij veel mensen garant voor een heleboel stress. Sinterklaas of Kerstcadeautjes kopen, de kinderen weer in het gareel krijgen na Sinterklaas, wie nodigen we uit, en waar gaan we Oud en Nieuw vieren. Voor veel mensen is dit het toppunt van stress. Vandaar een recept om deze stress tegen te gaan.
Lees hier de ingrediënten

Praten met een scheidingscoach
Door Femke Wessels, scheidingscoach bij 'Jouw leven in de steigers'

Gespannen en zwijgend komen ze mijn kamer binnen en nemen plaats aan de overzijde van mijn spreektafel. Ik regel ondertussen koffie en nog steeds blijft het stil. Tegenover mij zitten twee mensen in de meest turbulente tijd van hun leven. De spanning is voelbaar.
Lees meer

Boeken uitgelicht

Mindful Coachen, Rickie Postema
In coachingrelaties kunnen zich emoties en ingewikkelde situaties voordoen. Hoe kan een coach daarmee omgaan? Hierover gaat dit boek voor managers, leidinggevenden en coaches.
Lees meer

Ik 2.0, Bas de Kruijff
Ben je toe aan een nieuwe loopbaan? Niet zomaar een volgende stap, maar echt iets anders dat perfect bij jou past? Ontwerp en realiseer dan een nieuwe versie van jezelf!
Lees meer

Workshops Uitgelicht

Wat houdt je tegen in het volledig vrij vanuit passie te leven?
Op zaterdag 15 december organiseert Ronald de Waal in Amsterdam een dagworkshop 'Bereik je kracht'. 
Laat je inspireren en uitdagen om uit je comfortzone  te gaan. Overwin onbewuste barrieres en bereik je passie en kracht.
Coachconfetti contacten krijgen 50 euro korting, bij aanmelding voor 5 december en vermelding van 'coachconfetti'.
Klik hier voor meer informatie.


Minder Stress Meer Succes in jonge gezinnen - De kracht van aandacht en focus
In veel jonge gezinnen is onrust en hectiek een dagelijks voorkomend fenomeen. Hoe kun je hier als ouders verandering in aanbrengen. Een praktische training die gaat over stress, ontspanning, energiek zijn en de relatie met aandacht en focus. Een praktische training waarbij je het geleerde direct thuis kunt toepassen.
Lees meer
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp

 schrijf je uit voor deze nieuwsbrief | wijzig je persoonlijke gegevens