Copy
CoachConfetti.nlUse one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

Nieuwsbrief

jaargang 4, nr.12, december 2013

Rounded corners Intro

Beste lezer,

Het einde van het jaar 2013 is in zicht. Voor de één is het een succesvol jaar waar je met plezier op terug kunt kijken. Voor de ander was het misschien minder leuk, dan is het fijn om in het nieuwe jaar weer een nieuwe start te kunnen maken.
Voor wie voor het nieuwe jaar weer goede voornemens heeft geeft Anke 5 tips om deze goede voornemens ook echt vol te houden en uit te voeren. Anja vertelt je wat je kunt doen als je op dieet wilt en nu ook echt wilt doorzetten. Als je wilt weten hoe je balans in je leven kunt krijgen of weer lekker in je vel wilt zitten dan is het artikel van Jeroen over Life Coaching een aanrader. Ook Thea doet een duit in het zakje voor een goed nieuw jaar met haar artikel over spiritualiteit.

Een hartelijke groet en veel leesplezier,
Anke de Jong en Marjan Marinissen (redactie)

 

CoachConfetti wenst je een goede jaarwisseling en een sprankelend 2014!

Inhoud Icoon Inhoud

 
  • Coach van de Maand
  • 5 tips om goede voornemens écht vol te houden!
  • En nu op dieet...
  • Wat is Life Coaching?
  • Spiritualiteit
  • Volg ons op Facebook
Rounded corners Intro

Coach van de Maand

Deze maand is Thea Moen, van Resettled, Coach van de Maand


Mijn Motto
Panta rhei: alles stroomt, alles beweegt, alles verandert. Leer daarvan te houden!

 
Wie ben ik
Thea Moen, geboren en opgegroeid in de Randstad (1957). Basisopleiding: VWO, HBO, altijd blijven leren, zowel vanuit persoonlijke interesse als vakinhoudelijk. Affiniteit met technologie (ICT) maar altijd met warme belangstelling voor mens en omgeving.
 
Als ik kritisch naar mezelf kijk, zie ik een niet meer zo jonge vrouw, die verschillende carrièrepaden met succes bewandeld heeft. Niet meer zo energiek als vroeger, misschien ietsje minder optimistisch, maar nog steeds leergierig, ondernemend, eigenwijs en creatief.
Ik ben altijd vrij zelfverzekerd en doelgericht bezig geweest. Met leven, werk en studie. Nu maak ik bewust meer ruimte voor evalueren, nadenken, twijfel.
Lees meer

5 tips om Goede Voornemens ook écht uit te voeren!

Door Anke de Jong, Virtus Praktijk, Zeist
Met de komst van het nieuwe jaar maken veel mensen weer goede voornemens. Goede voornemens maken is op zich geen kunst. Ze volhouden, een heel jaar lang, is vaak veel lastiger en niet iedereen weet dat vol te houden. Vandaar dat we hieronder enkele tips geven om goede voornemens ook écht vol te houden.
 
1. Schrijf het op en maak het visueel
Schrijf je voornemen in je agenda op elke 1e datum van de maand. Zo kom je je voornemen elke maand weer tegen en wordt je weer even herinnerd aan wat je zo graag wilde in het nieuwe jaar.
Lees meer

...En nu op dieet!

Door Anja van de Zand-Goossens, Ramm Intensief, Schijndel
De heerlijke decembermaand is voor velen (gelukkig) bijna voorbij.....de letter en banketstaaf van de Sint heeft zijn plekje op je heupen allang gevonden...de Kerstman doet er nog een schepje bovenop en maakt de bolling van je buik(je) nog meer zichtbaar.

Gelukkig heb je veel medestanders, dat troost een beetje. Want in december MAG het en dan zou je wel gek zijn om niet lekker mee te eten.....toch? Het is tenslotte 5 december...en met Kerst ga je toch niet op een houtje zitten bijten....je doet al het hele jaar je best...! Groot gelijk!
Lees meer

Wat is Life Coaching?

Door Jeroen van de Brink, Van den Brink Coaching, Raamsdonksveer
Life coaching richt zich op het verhogen van jouw levenskwaliteit. Een life coaching traject biedt je dus handvatten om een zo gelukkig mogelijk leven te leiden.
Je wilt in verbinding staan met jezelf, je geaard en stevig voelen bij het maken van keuzes. Hoe beter jij jezelf kent, hoe gelukkiger je kunt worden!

Bij life coaching kun je bijvoorbeeld werken aan de balans tussen werk en vrije tijd, het verhogen van je zelfvertrouwen, hoe om te gaan met stress, het verbeteren van de communicatie naar jezelf toe en je omgeving en het ontwikkelen van je talenten. Het hangt er helemaal vanaf wat er momenteel in jouw leven afspeelt.
Lees meer

Spiritualiteit

Door Thea Moen, Resettled, Den Haag
Tijdens mijn opleiding tot counselor – coach en trainer was ik al langer – moest ik me wat meer te verdiepen in spiritualiteit. Tijdens de kennismaking met een mij aanbevolen supervisor - die mij hierin zou begeleiden - merkte ik, dat deze heilig geloofde in de invloed van ‘de jongens daarboven’ zoals hij ze noemde, in vorige levens en nog zo een paar dingen. Ik was verbaasd: moest ik in engelen of wonderen geloven om een goede coach/counselor te zijn? Of mag spiritualiteit ook wat anders zijn?
Lees meer

Like ons op Facebook

Op onze CoachConfetti Facebook pagina plaatsen we regelmatig mooie quotes, teksten of foto’s. We houden je op de hoogte van onze workshops en ook op welke events en beurzen we te vinden zijn. Kortom ook op Facebook weer een feestje!

Om zoveel mogelijk mensen hiervan te laten genieten sturen we deze uitnodiging. En om het extra feestelijk te maken verloten wij per 25 ‘Likes’ op Facebook een mooi setje coachkaartjes of een boek.
 
Like ons op Facebook!

Ook ben je van harte welkom ons te volgen via Twitter en Linkedin:

 
 

Uitgelicht: Nationale Gezondheidsbeurs 2014


CoachConfetti is ook het komend jaar weer aanwezig op de Nationale Gezondheidsbeurs. Dit jaar zijn we er met een stand én met verschillende workshops. Kom dus ook een kijkje nemen bij stand B38 van CoachConfetti en laat je verwennen met een leuke workshop of met een speedcoachsessie!
Lees meer
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp