Copy
CoachConfetti.nlUse one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

Nieuwsbrief

jaargang 4, nummer 1-2, januari/februari 2013

Rounded corners Intro

een nieuwe nieuwsbrief

Beste lezer,

Welkom bij deze eerste nieuwsbrief van 2013. Terwijl de sneeuw naar beneden dwarrelt hunkeren veel mensen al weer naar het voorjaar. Tot het zover is moeten we het nog even doen met dikke jassen en warm binnen zitten. Tijd genoeg dus voor het lezen van deze nieuwsbrief met daarin o.a. een terugblik op de Nationale Gezondheidsbeurs, een artikel met 4 redenen om NU los te laten, een nieuwe Coach van de Maand, een boekbespreking en enkele interessante workshops uitgelicht.

Veel leesplezier!
Anke de Jong, redactie CoachConfetti

Inhoud Icoon Inhoud

  • Coach van de Maand
  • 4 redenen om NU los te laten
  • Terugblik Nationale Gezondheidsbeurs 2013
  • Workshops
  • Uitgelicht: Kindconclusies test
  • Agenda
Rounded corners Intro

Coach van de Maand

Coach van de maand is dit keer Jeroen van den Brink, (life)coach bij Van den Brink coaching


Fijn dat ik me aan jullie mag voorstellen als coach van de maand.  Jeroen, 43 jaar, leef samen met Loes, jarenlang ervaring in de ICT dienstverlening en nu sinds ruim een jaar mijn eigen coachpraktijk.   Als (life)coach ga ik voor plezierig en ontspannen leven  en het realiseren van doelen.  Direct, resultaat, relax, nu. Ik nodig je uit om meer te weten te komen over mijn manier van werken.
Lees meer

Artikelen

4 redenen om Nu los te laten
Door Ronald de Waal, Terug naar je Passie, Amsterdam

Elke dag biedt opnieuw de mogelijkheid om het mooiste van jezelf te laten zien door oude pijnen los te laten en je innerlijke stem te volgen in het contact met anderen.
Waarom is loslaten zo belangrijk? Drie redenen.
Lees meer

Beurzen uitgelicht

Terugblik op de Nationale Gezondheidsbeurs 2013

Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 januari 2013 vond de Nationale Gezondheidsbeurs plaats. Hieronder een terugblik van één van onze deelnemende coaches en een terugblik op de workshop voor mantelzorgers die tijdens de beurs gehouden werd.

De van winnaars van de toegangskaarten voor de Nationale Gezondheidsbeurs 2013 waren Leony uit Sevenum, Ellen uit Hedel en Emily uit Leiden. “Gefeliciteerd! We hopen dat jullie een leuke dag hebben gehad!”

Coachconfetti op de gezondheidsbeurs
door Ronald de Waal
De stand van coachconfetti op de gezondheidsbeurs in de jaarbeurs in Utrecht werd goed bezocht. Veel mensen bleven kijken naar de boeken of kochten een boek.
Lees meer

IMOZ: Een dag op de nationale Gezondheidsbeurs in de stand van de Coach-confetti
Door Lidy Langeveld


IMOZ, opleidingen en trainingen voor zorgprofessionals, mantelzorgers en vrijwilligers had op zaterdag 26 januari 2013 tijdens de Nationale gezondheidsbeurs extra aandacht voor de “mantelzorgers”.

Belasting
Mantelzorgers zijn vaak belast met de zorg voor hun zieke dierbare en/of naaste. Ze staan met volle overgave klaar om voor hen te zorgen.
Lees meer

Workshops Uitgelicht

1-daagse workshop
Breng meer plezier en ontspanning in je (dagelijkse) leven
 
Wat levert deze workshop je op?
Praktische handvaten om in actie te komen waardoor je meer plezier en ontspanning in je (dagelijkse) leven brengt.
Lees meer

Passage to Power
Hoe je je overgangssymptomen gemakkelijk de baas wordt (en meer..) 21 en 22 februari 2013


Overkomt het je regelmatig dat je opvliegend reageert? En dat je dat niet gemakkelijk kunt laten? Terwijl je weet dat je beter anders kunt reageren? De overgang is een levensfase waarin je je gedomineerd kunt voelen door de veranderingen in je hormoonhuishouding. Net als in je puberteit verandert er veel en voel je je niet altijd ‘in control’. Gelukkig kun je er wel veel aan doen en de controle over je leven terugkrijgen.
Lees meer

Uitgelicht

 
Welke Kindconclusies heb jij getrokken in je leven?

Kindconclusies zijn conclusies die je trok toen je kind was. Deze conclusies kunnen nog steeds bepalend zijn voor hoe je nu in het leven staat en voor de beslissingen die je nu neemt. Maak de test en kijk welke kindconclusies bij jou nog steeds een rol spelen.
Klik hier om de test te maken
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp

 schrijf je uit voor deze nieuwsbrief | wijzig je persoonlijke gegevens