Copy
Use one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

CoachSpecial

jaargang 1, nummer 1, juni 2014

Rounded corners Intro
Beste collega,
 
Hier is ie dan!! De eerste CoachConfetti CoachSpecial.

Graag nodigen wij jullie uit voor het eerste CoachConfetti Café op maandag 23 juni 2014. 
 
Je krijgt deze CoachSpecial, omdat je CoachConfetti ergens in de afgelopen jaren bent tegen gekomen op events van LibelleZomerWeek tot Happinez Festival. Je hebt toen je gegevens achtergelaten voor de CoachConfetti Courant en misschien ook al voor de CoachSpecial.
Of je bent Marjan Marinissen, persoonlijk tegen gekomen op één of andere netwerkbijeenkomst.
Mocht je deze CoachSpecial in de toekomst niet meer willen ontvangen, gebruik dan de link onderaan deze email om je uit te schrijven.
 
Op dit moment trekken Thea Moen, Anke de Jong en Marjan Marinissen de CoachConfetti-kar. We komen graag in contact met (ervaren) collega-coaches, counsellors en trainers, die mee willen trekken of mee willen rijden.
 
 
Onze samenwerking met ProfessioneelBegeleiden.nl luiden we feestelijk in met een eerste gratis te downloaden artikel voor onze CoachSpecial-lezers.
 
We ontmoeten jullie graag op 23 juni!
Anke, Thea en Marjan

Inhoud Icoon Inhoud

 • Welkom
 • Eerste CoachConfetti Café
 • Workshop: Je kunt meer dan je denkt!
 • Artikel: Angst om te falen


Anke


Thea


Marjan
Rounded corners Intro

Eerste CoachConfetti Café, 23 juni 2014, Houten

We gaan van start met CoachConfetti Café en beantwoorden daar graag jullie vragen. Linda van der Wal, coach, trainer en auteur van diverse boeken zal op deze avond een ‘krachtige’ workshop geven. Meer hierover kun je in haar stukje hieronder lezen. Tijdens deze avond kun je je direct aansluiten bij CoachConfetti voor een zomers prijsje  En we kunnen elkaar nog ontmoeten onder het genot van een drankje.
Het CoachConfetti Café zullen we regelmatig houden, voor deelnemers van CoachConfetti en óók voor collega coaches, counsellors en trainers die niet aangesloten zijn.

Wat is nieuw in CoachConfetti in 2014:
 • Acquisitie gericht op bedrijfsleven (trainingen én persoonlijke coaching)
 • De prijs voor jaardeelname
 • Jouw producten op de CoachConfetti website
 
Wat blijft:
 • Mogelijkheid tot deelname aan evenementen
 • Jouw eigen plek op de website
 • Jij als Coach van de Maand, jouw artikel of workshop in de nieuwsbrief (ook op Social Media en op de website)
 • Een groot netwerk en kennisdeling
 • Ons motto ‘Samen Sterk!’
 
Meer informatie over deelname aan CoachConfetti vind je in de loop van volgende week op de website.

Praktische informatie: 

Datum:
Maandag 23 juni 2014, 20.00 – 22 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Plaats:
Regio Utrecht (meer informatie bij aanmelding)
Aanmelden:
info@coachconfetti.nl
Investering: € 10,- (incl. btw) Wil je een factuur? Zet in de aanmeldingsmail je bedrijfsgegevens en we zorgen ervoor.

NB. Wordt je deze avond deelnemer van CoachConfetti? Dan brengen we dit bedrag in mindering op je CoachConfetti jaardeelnamebedrag!

Workshop 23 juni: Je kunt meer dan je denkt!

Gebruiker Icoon Door Linda van der Wal
Hoe zorg je dat je je krachtiger voelt? Dat tegenslagen je minder uit het veld slaan en dat je met meer gemak aan het werk bent?
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met oefeningen die je helpen om je kracht te vergroten.  Je onderzoekt onder andere hoe jouw ‘best mogelijke zelf’ eruit ziet en leert je innerlijke fan kennen. Ook als je goed in je vel zit, helpen deze oefeningen je om het beste uit jezelf te halen.
De workshop is gebaseerd op de baanbrekende inzichten uit de positieve psychologie. Na afloop heb je plezier en inspiratie gekregen, leuke mensen ontmoet en kun je misschien wel concluderen dat je meer kunt dan je denkt.

Over Linda van der Wal

Als zelfstandig trainer en coach heeft zij inmiddels duizenden mensen geholpen om te schitteren in hun werk, door middel van praktische handvatten op het gebied van kracht, zichtbaarheid en invloed. Ze is auteur van het recent verschenen boek Kantoorgeheimen: zo krijg je invloed als je geen carrière tijger of kantoorpoliticus bent.  Elke maand deelt ze een gratis interessant artikel via haar e-zine. Abonneren kan eenvoudig op haar website. Je ontvangt dan meteen het gratis e-book Zo krijg je ze mee! Zes stappen om collega’s en leidinggevenden voor je plannen te winnen.
Meer informatie: www.lindavanderwal.com en www.kantoorgeheimen.nl

Artikel uit 'Professioneel Begeleiden': Faalangst

Gebruiker Icoon Door Tanja van Essen

Uit ‘t veld: faalangst

Eva werkte een aantal jaren als adviseur binnen een grote organisatie toen ze een half jaar geleden een nieuwe functie als teamleider kreeg. Sinds deze overstap kampt ze met slapeloosheid, piekert ze veel en heeft ze last van spanningshoofdpijn. “Ik maak me voortdurend druk over wat mijn medewerkers van mij vinden, of ik het wel goed aanpak. Ik merk dat ik de hele dag gespannen rondloop en als ik thuis ben kan ik het werk moeilijk loslaten. Ik heb het idee dat ik het perfect moet doen in mijn nieuwe rol en daardoor verkramp ik helemaal. Tot nu toe zegt iedereen heel tevreden te zijn over mij. Er is dus geen reden voor mijn bezorgdheid.”
 
Speciaal voor de lezers van deze nieuwsbrief stelt de uitgever bovenstaand digitaal artikel gratis beschikbaar tot 20 juni.             Download gratis
 

           
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp