Copy
Use one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

CoachSpecial

jaargang 2, nummer 3, oktober 2015

Rounded corners Intro
Beste collega,

De zomer hebben we alweer ingeruild voor de herfst…
In deze special vooral aandacht voor de interessante workshop, nee, Masterclass Present Yourself! door Oscar Brug van Starspeaker tijdens ons CoachConfetti Café op donderdag 22 oktober. Zelf vind ik toch iedere keer weer een uitdaging (understatement…) om een presentatie, training of workshop te geven, tenminste in het moment er vlak voor. Ik heb goede hoop dat ik na deze masterclass beter beslagen ten ijs kan komen. En als ik hier niet genoeg aan heb, kan ik de training eind oktober ook nog volgen. Nou dan moet het goedkomen!

Dus meld je aan!!

De coaches van CoachConfetti wensen je veel leesplezier met deze Special voor coaches!

Inhoud Icoon Inhoud

  • 7e CoachConfetti Café
  • CoachConfetti Intervisiegroep
  • Diepgang door verstilling
Rounded corners Intro

CoachConfetti Café 22 oktober 2015: Present Yourself!

Graag begroeten wij jou bij het zevende CoachConfetti Café op donderdag 22 oktober 2015.
We hebben weer een super leuke en leerzame workshop kunnen regelen!

Masterclass Present Yourself! door Oscar Brug van StarSpeaker

Wat heb je nodig om zelfverzekerd een publiek toe te spreken? Hoe ontwikkel je een aantrekkelijke presentatie? En hoe presenteer je op een boeiende wijze?
Het leiden van een workshop, het geven van een lezing, het toespreken van de jarige… in ons dagelijks (werk)leven presenteer je met enige regelmaat voor een groep. Dat kan heel spannend zijn. En als je dan voor de groep staat, hoe geef je dan een interessante presentatie? Met een boodschap die wordt onthouden?
Lees meer

CoachConfetti Intervisiegroep

Gebruiker Icoon Door Manuela de Klaver, Emovatie, Houten
Sparren met collega’s
Als coach werken we vaak vanuit onze eigen praktijk en daar is meestal geen koffiecorner waar je collega’s tegenkomt om mee te sparren. Toch hebben we als coaches best wel eens de behoefte om met een of meerdere collega’s van gedachte te wisselen over een kwestie die ons bezig houdt.


Het niet alleen fijn om te kunnen sparren met collega’s maar het draagt ook bij aan onze professionele ontwikkeling als coach. Dat kan natuurlijk even tussendoor in de koffiecorner, maar meer rendement van zo’n overlegmoment kun je verwachten bij deelname aan een intervisiegroep.
Lees meer

Gratis artikel: Diepgang door verstilling


In het leven van alledag nemen activiteit en communicatie een voorname plaats in. Maar is er ook ruimte voor diepgang? Door drukke werkzaamheden die zich voornamelijk naar buiten toe richten, zijn de meesten van ons zich maar vaag bewust van een innerlijk aspect dat achter alle uiterlijkheden verscholen ligt. Toch sluimeren er verborgen diepten in ons die, wanneer ze bewust ontwikkeld worden, een toegevoegde waarde kunnen hebben. Het loont de moeite dit innerlijke aspect te onderzoeken op zijn diepere gelaagdheid en praktische toepasbaarheid in onze werkzaamheden, want dan wordt duidelijk dat we relatief eenvoudig veel meer diepgang in het werk kunnen creëren.
Het artikel is hier gratis te downloaden van 13-22 oktober
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp