Copy
CoachConfetti.nlUse one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

Nieuwsbrief

jaargang 4, nummer 7, juli zomerspecial 2013

Rounded corners Intro

Beste lezer,

Welkom bij deze zomereditie. Deze keer prachtige aanbiedingen voor als je niet op vakantie gaat. Of wanneer je al terug bent of pas na de zomer vertrekt. Voor ieder wat wils. De workshops bieden we niet alleen voor jou aan, maar ook voor bedrijven. Een bedrijfsuitje of teambuilding met een extra dimensie! De combinatie van met plezier iets over jezelf, soms ook je collega’s, te weten komen en hiermee dan ook nog direct aan de slag kunnen, is heel bijzonder. Een workshop of training van CoachConfetti is altijd een feestje!

Na de zomervakantie kun je ons ontmoeten op de Levenskunstbeurs in Doorn én op het Happinez Festival in Groenekan.  Win vrijkaartjes voor de Levenskunstbeurs.
En tot slot nog wat nuttige tips om ook ná je vakantie ontspannen te blijven.

Namens alle counsellors, coaches en trainers van CoachConfetti wensen wij je een fijne zomer toe!

Anke de Jong en Marjan Marinissen (redactie)

Inhoud Icoon Inhoud

  • Levenskunstbeurs
  • Happinez festival
  • Lekker en gezond slapen
  • Workshops
  • 7 tips om na je vakantie ontspannen te blijven
Rounded corners Intro


Levenskunstbeurs
Op 31 augustus en 1 september  2013 kun je ons weer ontmoeten tijdens de Levenskunstbeurs, op Landgoed Beukenrode te Doorn. Een prachtige locatie voor mensen die van Levens-Kunst houden.
Op www.levenskunstbeurs.nl staat zo mooi omschreven wat Levenskunst is. Een manier van leven.
“Je zou kunnen zeggen dat het gaat om vanuit je HART te leven: de dingen durven doen die echt bij je passen, ongeacht wat anderen daarvan denken of zeggen. Dingen met een passie doen, gewoon omdat je voelt dat je ze moet doen. …”
Je kunt weer een gratis speedcoachsessie doen. En daarnaast kun je iedere dag een aantal miniworkshops verwachten op allerlei gebied, die persoonlijke ontwikkeling tot een feestje maken! Hou vanaf begin augustus www.coachconfetti.nl  in de gaten voor meer informatie hierover.

Win!
Voor onze lezers hebben wij een aantal toegangskaarten om weg te geven. Lijkt het jou leuk op één van de twee dagen een kijkje te nemen op Landgoed Beukenrode? Ben jij een echte Levenskunstenaar? Stuur dan snel een mailtje aan info@coachconfetti.nl en win een toegangsbewijs.
Begin augustus krijgen de winnaars via email bericht.

Happinez Festival

Je kunt ons ook vinden op 6, 7 en 8 september 2013 op het Happinez Festival, op Fort Voordorp te Groenekan (bij Utrecht).
Het beloofd een prachtig lang weekend te worden. Kijk maar eens op www.happinez.nl  voor het bijzondere programma wat voor jou neergezet wordt.
Ook hier kun je weer de uitdaging van een gratis speedcoachsessie aangaan. Proeven aan wat counseling en coaching voor jou kan betekenen. We hebben een aantal prachtige nieuwe workshops ontwikkeld (zie ook verderop in deze nieuwsbrief) waar je tijdens dit event aan kunt snuffelen. Deze workshops zijn geschikt voor iedereen, ook binnen bedrijven bieden we deze aan, de vorm passen we aan de deelnemers of het bedrijf aan.
Meer informatie hierover: www.coachconfetti.nl/workshops

Lekker en gezond slapen?!

Op woensdag 28 augustus a.s. 13.00 uur hebben we een gastspreker. Kees Kwakman zal iets vertellen over gezond en lekker slapen. Vaak zijn slaapproblemen op een eenvoudige manier op te lossen. Hij heeft in samenwerking met experts op het gebied van slapen een online slaapprogramma ontwikkeld: www.slaapcoach.nl
Meer informatie hierover kun je begin augustus vinden op onze website. Wil je hieraan deelnemen? Stuur een mailtje aan info@coachconfetti.nl en ik stuur je deze informatie begin augustus toe.

Workshops

APK workshop
Op  speelse manier vrijblijvend kennismaken met (life)coaching. Ervaar zelf wat (life)coaching voor jou kan betekenen. Deze workshop is dè gelegenheid voor iedereen die zichzelf eens op een speelse en praktische manier onder de loep wil nemen. Door mee te doen kom je er achter wat je graag wilt bereiken. Je wordt geïnspireerd om datgene te doen waar je goed in bent, te ontdekken wat je talenten zijn èn wat je tegenhoudt in je leven.
Lees meer

Mindfulness workshop
Op een praktische manier kennismaken met mindfulness. Ervaar zelf wat mindfulness voor jou kan betekenen.
Lees meer

Veerse dag
Persoonlijk kennismaken met CoachConfetti en Van den Brink Coaching? Kom dan naar de Veerse dag in Raamsdonksveer 14 september 2013. Samen staan we met een stand. Kom langs en profiteer van leuke aanbiedingen. Ontdek wat coaching en counseling is en wat het voor jou kan betekenen. De Veerse dag is een braderie in Raamdonksveer met vele stands met handel, verenigingen en andere ondernemers uit de omgeving. Natuurlijk is er ook lekker eten en drinken te vinden. Veerse markt  is leuk te combineren met bezoek aan het oudste stadje van Holland, Geertruidenberg of een uitstapje naar de BiesBosch.
Lees meer

De kleur van je passie: verstand en intuïtie hand in hand!
Wil jij meer richting en vorm geven aan jouw toekomst? Jouw passie in je werk, je relatie of op een ander vlak? Dan is deze workshop iets voor jou!
Lees meer

Creatieve vrolijke boost nodig?
Maak kennis met het beeldend vormgeven van dromen en (her)ontdek je creativiteit!
Zaterdag a.s (20 juli) vindt er in Utrecht een creatieve  'feelgood' workshop plaats; Creëer je eigen paradijs à la Hundertwasser
Een kleurrijke wereld is altijd synoniem voor het paradijs!
Lees meer

Zomeraanbieding: Gratis Balans sessie
Veel mensen voelen zich regelmatig moe en futloos. Soms gaat het gevoel voorbij, maar het komt bijna altijd weer terug. De energiebalans is verstoord. De oplossing ligt echter binnen handbereik. Je moet alleen weten waar je moet zoeken.
De gratis 60 minuten [balans-sessie] helpt jou met het vinden van de oplossing.
Lees meer

Workshop Verlies, rouw en afscheid nemen
Afscheid nemen is onderdeel van het leven.
Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met verlies en rouw maar veel mensen vinden het moeilijk om er over praten of er mee om te gaan.
Lees meer

7 Tips om na je vakantie ontspannen te blijven

Door Anke de Jong, Virtus Praktijk, Zeist
Wanneer je terug komt van vakantie dan wil je graag dat ontspannen gevoel van de vakantie vast houden in het dagelijks leven. Maar als de scholen en het werk weer zijn begonnen dan blijkt het lastig om dit prettige gevoel vast te houden en al snel gaan we weer mee in de maalstroom van de dag. Hier 7 tips om toch die ontspanning vast te kunnen houden als je straks weer terug komt.
Lees meer
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp

 schrijf je uit voor deze nieuwsbrief | wijzig je persoonlijke gegevens