Copy
Use one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

CoachSpecial

jaargang 1, nummer 3, november 2014

Rounded corners Intro
Beste collega,

Ben jij ook toe aan wat nieuwe inspiratie? Dan ben je bij CoachConfetti aan het goede adres! Deze CoachConfetti Special staat vol met leuke artikelen en activiteiten voor coaches en counselors. Zin om andere collega's te ontmoeten en lekker te netwerken? Kom dan naar het CoachConfetti Café op donderdag 27 november. Je krijgt er een leuke schrijfworkshop waarin je kunt ervaren dat schrijven niet moeilijk is en best leuk is om te doen. En er  is een boeken- en kaartenbeurs waar je overtollige of niet gebruikte coachboeken en coachkaarten kunt aanbieden en kopen (of ruilen).
Hendrik Jan is Enneagramcoach en vertelt in deze nieuwsbrief hoe je kunt coachen met behulp van het enneagram. Marjan schrijft over Afleiding, iets waar we allemaal wel eens last van hebben. Zij geeft tips hoe je de afleiding tegen kunt gaan en kunt herkennen wat er achter die afleiding zit.
Tot slot informatie over een Train de Trainer Workshop waarin je leert werken met de prachtige Tauruskaarten van Gisela Heising.

Wij wensen je veel leesplezier en hopen je te ontmoeten tijdens het 2e CoachConfetti Café!

Marjan, Anke en Thea
   

Inhoud Icoon Inhoud

  • Workshop: Schrijven, je kunt het!
  • CoachConfetti Café 27 november 2014
  • Afleiding
  • Coachen met het Enneagram
  • Train de Trainer: Tauruskaarten
  • Praktische informatie CoachConfetti Café

 
Rounded corners Intro

Workshop: Schrijven, je kunt het!

Gebruiker Icoon Door Anke de Jong, Virtus Praktijk
'Ik kan niet schrijven' is een veel gehoorde opmerking. Ik krijg het vaak te horen als ik collega's vraag om een artikeltje te schrijven voor de nieuwsbrief van CoachConfetti. Tja, na deze workshop kun je je daar niet meer achter verschuilen natuurlijk

We gaan in deze korte workshop die ik geef tijdens het CoachConfetti Café op 27 november, aan de slag met verschillende oefeningen waardoor het beginnen met schrijven makkelijk wordt. Want dat is waar veel mensen tegenop zien, hoe moet je beginnen?
Kom en ervaar!
 

CoachConfetti Café 27 november 2014

Graag nodigen wij jullie uit voor het tweede CoachConfetti Café op donderdag 27 november 2014. Na de succesvolle aftrap op 22 september jl. hebben we de smaak te pakken. De smaak naar meer!!


Deze keer zullen we een workshop verzorgen over ‘Schrijven, hoe doe je dat?’.
Hoe schrijf je een blog, boek, noem maar op?! Anke de Jong zal deze workshop verzorgen. Zij is de auteur van Overleven naar Zinvol leven – de draad weer oppakken na ziekte of ongeval.
Daarna is er een tweedehands boekenbeurs.
Lees meer

Afleiding

Gebruiker Icoon Door Marjan Marinissen, MarjanCoaching, Houten
Jeeh, het is al 13.17 uur…
Vanmorgen, na het gebruikelijke wandelrondje met de hond, om 9 uur begonnen met het schrijven van een blog voor collega coaches. Het wilde niet lukken met inspiratie, tenminste dat is waar ik het dan op afschuif. Maar als ik eerlijk kijk naar wat er vanmorgen allemaal de revue is gepasseerd…

Vooral afleiding van e-mails die binnenkwamen, toen moest ik even op Facebook kijken en nog wat posten natuurlijk, daarna miste ik een telefoontje en moest ik natuurlijk wel alle berichten afluisteren die nog op mijn voicemail stonden.
Lees meer

Coachen met het Enneagram

Gebruiker Icoon Door Hendrik Jan Dekker, Fanos, Tiel
Dit artikel is een uitbreiding en verdieping van het ‘introductie’ artikel in de laatste CoachConfetti Courant van oktober.


In dat artikel noemde ik een belangrijke reden om het Enneagram te gebruiken bij je coachwerk; door het Enneagramtype van je cliënt te herkennen en daardoor ‘weet’ te hebben van de drijfveren van deze mens, kan je veel gerichter je interventies aanbieden en daardoor accurater en sneller werken.
Lees meer

Train de Trainer: Tauruskaarten

Gebruiker Icoon Door Marjan Marinissen, MarjanCoaching, Houten
Beelden zeggen meer dan woorden. Kunst heeft de prachtige eigenschap het onzichtbare zichtbaar te maken. Beleef een indrukwekkende reis met de 75 fantastische Tauruskaarten van kunstenares Gisela Heising.

De afbeeldingen nodigen uit om een landschap te betreden, een draaikolk in te gaan of tot rust te komen in stilte, afhankelijk van jouw gevoel.
Lees meer

Praktische informatie CoachConfetti Café

Datum:
Donderdag 27 november 2014, 20.00 – 22 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Plaats:
Kinderdagverblijf De Notedop, Peppelkade 46, Houten

Aanmelden:
info@coachconfetti.nl
Investering: € 10,- (incl. btw) Wil je een factuur? Zet in de aanmeldingsmail je bedrijfsgegevens en we zorgen ervoor.

Wordt je deze avond deelnemer van CoachConfetti? Dan brengen we dit bedrag in mindering op je CoachConfetti jaardeelnamebedrag!

Mocht je deze CoachSpecial in de toekomst niet meer willen ontvangen, gebruik dan de link onderaan deze email om je uit te schrijven.
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp