Copy
CoachConfetti.nlUse one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

Nieuwsbrief

jaargang 4, extra editie 2013

Rounded corners Intro

Beste lezer,

Beste Lezer,
In deze extra mailing Cadeau-Tips voor de komende Feestdagen en de uitnodiging CoachConfetti op Facebook te ‘Liken’. Aan deze Facebook-Like-actie is een leuke verloting verbonden.

Een hartelijke groet,
Anke de Jong en Marjan Marinissen (redactie)

Inhoud Icoon Inhoud


  • Facebook, twitter en linkedin
  • Cadeautips voor de Feestdagen
  • Workshops uitgelicht
Rounded corners Intro

Like ons op Facebook

Op onze CoachConfetti Facebook pagina plaatsen we regelmatig mooie quotes, teksten of foto’s. We houden je op de hoogte van onze workshops en ook op welke events en beurzen we te vinden zijn. Kortom ook op Facebook weer een feestje!

Om zoveel mogelijk mensen hiervan te laten genieten sturen we deze uitnodiging. En om het extra feestelijk te maken verloten wij per 25 ‘Likes’ op Facebook een mooi setje coachkaartjes of een boek.
 
Like ons op Facebook!

Ook ben je van harte welkom ons te volgen via Twitter en Linkedin:

 
 

Cadeautips voor de Feestdagen!

Wie ben ik echt? Vind jezelf met de passiecirkel.
door Ronald de Waal
Bestaat mijn leven uit stressen, frustraties over mijn werk, het saldo op mijn bankrekening, mijn vrienden? Of is er meer?

'Bestaat mijn leven uit stressen, frustraties over mijn werk, het saldo op mijn bankrekening, mijn vrienden? Of is er meer?
'Wie ben ik echt? Vind jezelf met de passiecirkel’ toont met foto's, persoonlijke voorbeelden en oefeningen de stappen naar meer voldoening, een gevoel van ruimte, overvloed en passie.
De passiecirkel laat zien waar je staat en helpt je om te voelen wat echt belangrijk is om van daaruit te kunnen stralen.
Meer informatie

Van overleven naar zinvol leven, de draad weer oppakken na ziekte of ongeval.
door Anke de Jong-Koelé
Een zinvol en prettig bestaan opbouwen ook al heb je beperkingen. Wie gun jij dat in 2014?

Een heftige ziekte of ongeval zet je hele leven op zijn kop. In ‘Van overleven naar zinvol leven’ staan verhalen van mensen die ditzelfde hebben meegemaakt. Lees over hoe zij de draad van hun leven weer hebben opgepakt en hoe je een zinvol bestaan kunt hebben mét je beperkingen.
Meer informatie

Smoesjes
door Anja van de Zand
Zijn jouw goede voornemens een gezond, slank en vitaal 2014? Lukte het eerder niet omdat je “SMOESJES” gebruikte?

Ik hoor ze iedere dag en ik herken ze allemaal omdat ik ze jarenlang zelf heb gebruikt.
Toen ik in 2010 voor een sabbatical naar Zuid-Afrika ging wist ik nog niet dat ik een boek zou gaan schrijven. Ik wilde voor mezelf de dingen waar ik toen nog steeds mee zat, al schrijvend ‘op de rit’ krijgen. Uiteindelijk werd het meer dan mijn eigen verhaal. “SMOESJES” is een coachend boek geworden, waarmee ik mensen met overgewicht kan helpen, de stap te zetten naar een actiever en gezonder leven. Ik mag mezelf ervaringsdeskundige noemen. Ik had tot 13 jaar terug 35 kg overgewicht. Mijn lijfspreuk is: “Alles komt goed, want als ik het kan kun jij het ook”. In dit boek lees je wat er aan de verandering voorafging en in wat voor stroomversnelling mijn leven daarna terecht kwam. Ik hoop dat het ook jou de inspiratie zal geven om de juiste stappen te zetten naar positieve veranderingen.
Meer informatie

Alternatieve kadobon
Sinds kort kun je ook je Alternatieve Kadobon inleveren voor een coachtraject of workshop bij CoachConfetti. De Alternatieven Kadobon is een mooie manier om iemand een leuk en anders-dan-anders cadeautje te geven.
Lees meer

Relatiemenu

Win het boek 'Houd me vast' van Sue Johnson


Vul de vragenlijst in over een nieuw ‘product’: RelatieMenu©.

Laat je email-adres achter aan het eind van de vragenlijst en maakt kans op het boek ‘Houd me vast’ van Sue Johson.

Onderhoud voor je relatie, terwijl jullie genieten van een diner voor twee. Dit is RelatieMenu© in het kort.

Onder het genot van een romantisch 3-gangen diner, praat je samen met je partner over die ingrediënten die jullie relatie smakelijk maakt. Een concept dat neergezet wordt door Marjan Marinissen en Hendrik Jan Dekker.

Klik hier voor starten met de vragenlijst.

Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp