Copy
Use one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

CoachSpecial

jaargang 2, nummer 4, december 2015

Rounded corners Intro
Beste collega,

Het jaar loopt ten einde en dat betekent dat we volgende week al weer het laatste CoachConfetti Café organiseren van dit jaar. Ook deze keer hebben we weer een boeiende workshop die wordt gegeven door Sander van der Meer met als titel: Wat is jouw Why?

Dus meld je aan!!

De coaches van CoachConfetti wensen je veel leesplezier met deze Special voor coaches!

Inhoud Icoon Inhoud

  • 8e CoachConfetti Café: Wat moet ik met een coach?
  • Training voor professionals
  • Gratis artikel: Kanttekeningen bij EMDR
  • De balans tussen links en rechts
  • Hoe stevig sta jij geworteld?
Rounded corners Intro

Wat moet ik met een betrokken coach die mij weer lekker in mijn vel laat zijn?

Gebruiker Icoon Door Sander van der Meer, Talective, Culemborg
Op iedere ondernemers-netwerksessie kom ik altijd wel een paar coaches tegen. Ze stellen zich aan me voor, sommigen hebben zelfs een pitch voorbereid. Hun belevingswereld komt in 45 seconden voorbij. Allemaal zijn ze ‘een betrokken coach die, vanuit warmte en respect voor de menselijke maat, gaan zorgen dat ik weer lekker in mijn vel zit’

Wat mij opvalt, is dat het lijkt alsof er dus een paar concurrenten in de zaal rondlopen.
Lees meer

Training voor professionals: Professioneel begeleiden bij Verlies van Gezondheid


Doel van de training: Professionals trainen hoe zij cliënten, die te maken hebben met verlies van gezondheid door ziekte of lichamelijke beperkingen, en hun systeem kunnen begeleiden.
De training bestaat uit vijf bijeenkomsten van 4 uur (1x per maand) en is bedoeld voor o.a. maatschappelijk werkers, POH-GGZ, psychosociaal therapeuten, coaches en counsellors, verpleegkundigen.
Lees meer
 

Gratis artikel: Effectiviteit, kanttekeningen en ontwikkelingen EMDR: ultiem wondermiddel bij traumaverwerking?


Eye Movement Desensitization and Reprocessing, ofwel EMDR, is een relatief nieuwe therapie, die wordt toegepast bij mensen die last hebben van een ernstige traumatische ervaring. EMDR lijkt snel en effectief. Het Trimbos Instituut beveelt de methode zelfs aan als de meest geschikte therapeutische begeleidingsvorm bij traumaverwerking. Het ultieme wondermiddel? EMDR is populair, maar vakdeskundigen hebben wel hun kanttekeningen.
Het artikel is hier gratis te downloaden van 9-17 december 2015

De balans tussen links en rechts

Gebruiker Icoon Door Monique Westerwoudt, WesterwoudtWerkt, Breda


Zoals voor velen al bekend hebben wij een linker en een rechter hersenhelft. Beide helften hebben hun eigen functie. Hiernaar is in de psychologie al vele jaren onderzoek gedaan.
In het Westen neigen veel mensen ernaar om meer vanuit ‘links’ te leven dan vanuit ‘rechts’.
Lees meer

Hoe stevig sta jij geworteld?

Gebruiker Icoon Door Anke de Jong-Koelé, Virtus Praktijk, Zeist

Deze foto maakte ik tijdens een wandelcoachgesprek met een cliënt. Na het overlijden van haar zus was zij volledig ontworteld. Haar zus was degene met wie zij leuke dingen deed, die dezelfde dingen leuk vond en met wie ze toen ze 16 was heel puberaal een front vormde tegen haar ouders. Haar zus met wie ze het verdriet om de dood van hun vader kon delen en die niets gek vond.
Lees meer
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp