Copy
Use one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

Nieuwsbrief

jaargang 5, nummer 10 oktober 2014

Rounded corners Intro
Beste lezer,

Veerkracht. Een prachtig woord, waarbij ik in gedachten van alles voor me zie. Jij ook? Voor mij is dat wel een eigenschap die samenhangt met hoe succesvol en gelukkig ik me voel, in mijn dagelijks leven. Dank je wel, Anke!
Hendrik Jan vertelt iets over de boeiende, eeuwen oude, materie van het Enneagram.
En tot slot alvast een tip voor een cadeautje voor de feestdagen.

Reageren op een artikel? Laat je horen op Facebook of Twitter!

Veel leesplezier,

Marjan Marinissen en Anke de Jong-Koelé (eindredactie)

Inhoud Icoon Inhoud

  • Gebruik je veerkracht!
  • Coachen met het Enneagram
  • CoachConfetti Café
  • Ken je Waarde
  • Alternatieve kadobon
Rounded corners Intro

Gebruik je Veerkracht!

Gebruiker Icoon Anke de Jong-Koelé, Virtus Praktijk, Zeist
Veerkracht is het vermogen om te kunnen gaan met tegenslag en ellende. Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met tegenslag. Tegenslag kan eenmalig zijn of vaker voorkomen, tegenslag kan een beetje tegenslag zijn of ernstige tegenslag. Feit is dat tegenslag een mens ernstig kan ontregelen. Om tegenslag het hoofd te kunnen bieden is veerkracht nodig en daarbij speelt draagkracht een grote rol.Ieder mens heeft veerkracht in zich. Soms maken mensen zoveel mee dat je niet verwacht dat ze hier nog positief uitkomen.
Lees meer

Coachen met het Enneagram

Gebruiker Icoon Door Hendrik Jan Dekker, Bureau Fanos, Tiel
Ik stel mijzelf voor een bijna onmogelijke opgave om in klein bestek jullie als lezer een idee te geven hoe coachen met het Enneagram een meerwaarde kan hebben. Ik probeer dus nu als uitdaging dit opwarmertje in een notendop.
Het Enneagram als model is al meer dan 2000 jaar oud, al weten we dat niet precies.


Lees meer

CoachConfetti Café

Ben jij, ken jij een councellor, coach of trainer?
Meld je dan aan voor het CoachConfetti Café op 27 november a.s. Boeiende workshop over schrijven, een boekenbeurs en natuurlijk gezellig bijpraten met collega’s!
Lees meer

Alternatieve Kadobon

De feestdagen komen er weer aan. Nu al, zo vroeg al? Ik hoor het je denken! Maar, bekijk het eens anders: wat als elke dag een feest kan zijn? Een aanleiding om iets extra's voor iemand te betekenen? Iets moois te geven? Voor die momenten, groot en klein, hebben we de tip van de Alternatieve Kadobon voor je. Eén kadobon voor alles wat goed is voor mens, dier en natuur. En het prachtige van dit kado is dat iemand zelf bepaald wat hij kiest! Je geeft dus altijd iets waardevols met de Alternatieve Kadobon.
Met deze Alternatieve Kadobon kun je natuurlijk ook gebruiken voor jezelf of om aan iemand te geven om bij één van de coaches van CoachConfetti een sessie of een workshop te doen. Dat is nog eens een leuk cadeautje!

         
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp