Copy
Use one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

CoachSpecial

jaargang 3, nummer 1, april 2016

Rounded corners Intro
Beste collega,

Het voorjaar gaat nu echt van start. Tijd voor leuke activiteiten zoals het CoachConfetti Café dat op 21 april zal plaatsvinden. Ook deze keer hebben we weer een boeiende workshop die wordt gegeven door Manuela de Klaver: Creatief met Loslaten. Ontmoeten we jou ook weer bij dit CoachConfetti Café?

Meld je snel aan!!

De coaches van CoachConfetti wensen je veel leesplezier met deze Special voor coaches!

Inhoud Icoon Inhoud

  • 9e CoachConfetti Café: Succesvol met creatief loslaten
  • Wabi Sabi
  • Loslaten is niet hetzelfde als laten vallen
  • Training: Professioneel begeleiden bij Verlies van Gezondheid
Rounded corners Intro

Negende CoachConfetti Café 21 april 2016

Het negende CoachConfetti Café, dat gepland stond op donderdag 25 februari jl. is door de voorjaarsvakantie verschoven naar 21 april!!
Een nieuwe kans!!

Graag begroeten wij jou bij het negende CoachConfetti Café op donderdag 21 april 2016.
Deze keer een super leerzame en creatieve workshop kunnen regelen! Gegeven door onze eigen Manuela de Klaver.

Creatief met Loslaten
Voor iedereen!!

Ben je coach?
Ben je ondernemer?
Heb jij cliënten voor wie de tools uit deze workshop nuttig kunnen zijn?
Of ben je 'gewoon geïnteresseerd' in wat creativiteit voor jou kan betekenen?
Je bent van harte welkom!!
Lees meer

Wabi Sabi

Gebruiker Icoon Door Manuela de Klaver, Emovatie, Houten
Onlangs heb ik een mandala met theezakjes en servetjes afgemaakt. De afbeelding van een ondergaande zon, de kleuren en de patronen op de servetjes doen me denken aan Afrika, dus deze mandala heb ik Afrika genoemd.


Wat u al dan niet opvalt, was voor mijzelf wel even een dingetje: Deze mandala is namelijk niet perfect rond en dat terwijl een mandala symmetrisch zou moeten zijn. Een goede vriendin, die inmiddels enthousiast aan haar derde mandala is begonnen, wist mij met haar lieve berichtje “Wauw, deze mandala straalt echt licht en warmte uit, schitterend!” te wijzen op datgene wat ik niet zag, omdat mijn focus ging naar datgene wat er niet was. Ik zag niet die perfect symmetrische cirkel, maar dus ook niet de kleurenpracht.  Daarbij vergat ik ook nog eens het plezier en de ontspanning die ik had ervaren tijdens de uurtjes dat ik hiermee bezig ben geweest.
Lees meer

Iets loslaten is niet hetzelfde als het laten vallen

Gebruiker Icoon Door Anke de Jong-Koelé, Virtus Praktijk, Zeist

Loslaten, wie kan het echt? Wie herkent niet de situatie dat je heel erg bezig bent met iets dat je graag wil maar het lukt maar niet. Je doet er alles aan om het wel te laten lukken maar hoe hard je ook werkt, het resultaat valt tegen of je krijgt het niet voor elkaar.
Loslaten moeten we allemaal in ons leven. Dromen, toekomstplannen, gezondheid, kinderen, een dierbare, we komen er vroeg of later allemaal voor te staan dat we iets moeten loslaten. Hoe moeilijk dat is weet je vast zelf ook wel. Vroeger was men er kort over, de uitspraak “Tel je zegeningen” kent vast iedereen wel. Niet te veel kijken naar wat je niet hebt, maar vooral dankbaar zijn voor wat je wel hebt.
Lees meer

Training: Professioneel Begeleiden bij Verlies van Gezondheid

Gebruiker Icoon Door Anke de Jong-Koelé, Virtus Praktijk, Zeist

Doel van de training: Professionals trainen hoe zij cliënten, die te maken hebben met verlies van gezondheid door ziekte of lichamelijke beperkingen, en hun systeem kunnen begeleiden.
De training bestaat uit vijf bijeenkomsten van 4 uur (1x per maand) en is bedoeld voor o.a. maatschappelijk werkers, POH-GGZ, psychosociaal therapeuten, coaches en counsellors, verpleegkundigen.
Lees meer
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp