Copy
CoachConfetti.nlUse one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

Nieuwsbrief

jaargang 4, nummer 9, september 2013

Rounded corners Intro

Beste lezer,

 

“De dagen worden alweer korter. Je ziet overal spinnen die zich voorbereiden op de wisseling van het seizoen. Het is nog wel lekker warm buiten, maar de herfst zit duidelijk in de lucht.

Deze keer een prachtige aanbieding voor het Symposium Ubuntu-Experience! speciaal voor onze nieuwsbrieflezers! Ronald over Passie als Coach van de maand en Bianca geeft praktische handvatten om los te laten. Kleur heeft invloed op ons zijn. Hierover vertelt Marie-José ons meer. Anke heeft een bijzonder verhaal over verlies bij een 15-jarige jongen. Tot slot alles over een inspiratieweekend voor 20-ers en 30-ers en een workshop biografisch schrijven. Geniet!”

Anke de Jong en Marjan Marinissen (redactie)

Inhoud Icoon Inhoud


  • Coach van de Maand
  • Ubuntu-Experience!
  • Hoe doe je dat, loslaten?
  • Waarom werken met kleur zo helend is
  • Hoe verwerk je als 15-jarige de dood van je moeder?
  • Workshops uitgelicht
Rounded corners Intro


Coach van de Maand
Coach van de maand is Ronald de Waal, Ogen open! passie en voldoening, AmsterdamWie ben ik?
Ik ben Ronald de Waal, specialist in passie en levensmissie. Ik hield me van jongs af aan al bezig met de vraag: waarom hebben mensen met passie een positieve uitstraling en anderen niet? Inmiddels ken ik de antwoorden.
De stille, gevoelige, introverte persoon die ik in mijn roman ‘Ogen open!’ beschreef heeft inmiddels zichzelf en zijn passie teruggevonden. Na een carrière in de consultancy ben ik mijn missie gaan leven: mensen laten stralen vanuit passie en levensmissie.
Lees meer

Beurzen

Ubuntu-Experience: Gedachtegoed Nelson Mandela springlevend!

CoachConfetti zal op 10 oktober a.s. aanwezig zijn op het Symposium Ubuntu Experience! in ’s-Hertogenbosch. Lezers van deze nieuwsbrief krijgen 20 euro korting op de toegangsprijs

Wij kunnen ons werk alleen goed doen door het besef dat wij als mensen allen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn! Over Leven, Liefde en Leiderschap in een duurzame wereld…. 
Lees meer

Terugblik: Hapinez Festival
CoachConfetti was helemaal op haar plaats op het Happinez festival van 6 tot 8 september. Misschien heb je ons bezig gezien? Het waren drie geweldige dagen, zo vonden wij in elk geval.
Lees meer

Een aantal van de winnaressen van de gratis toegangskaarten voor de Levenskunstbeurs waren:

Linda - De Meern
Patricia - Alphen a/d Rijn
Willeke - Utrecht
Lianne van Eert - Geldrop
Marianne - Utrecht
Johanna Beaart - Emmen - www.centrumvoorlevenskunstemmen.nl

Met dank aan de Alternatieve Kadobon en Lo van Beers, auteur van de Eigenwijsjes (coachkaartjes) voor de verloting en het beschikbaar stellen van de Eigenwijsjes

Hoe doe je dat, Loslaten?

Het is zo makkelijk gezegd: "dat moet je gewoon loslaten". Maar niemand vertelt je erbij hoe je dat doet. Je weet zelf ook wel dat je bepaalde dingen beter kunt loslaten, maar tot nu toe is het je niet gelukt. En dan krijg je ook nog eens al die goedbedoelde adviezen van mensen die schijnbaar niets meer los te laten hebben en weten hoe je dat doet. Maar als je vraagt: "Hoe doe je dat dan?". Dan zeggen ze: "Tja, gewoon… loslaten…".
Lees meer

Waarom het werken met kleur zo helend is

Op de Levenskunstbeurs en het Hapinezfestival viel het mij in de gesprekken die ik voerde met veel mensen echt op, mensen houden van kleur. Wat doet kleur met ons? Worden wij blij van kleur? Van alle kleuren of alleen van bepaalde kleuren? Geniet jij ook zo van de herfstkleuren?
Lees meer

Hoe verwerk je als 15-jarige de dood van je moeder?

Hij kwam binnen samen met zijn vader, een stille jongen van 15 jaar. Verscholen onder een petje plofte hij neer op de stoel naast zijn vader. Zijn lichaamstaal sprak boekdelen, hij had hier niet zo veel zin in leek het. Zijn vader deed het verhaal en vertelde dat zijn vrouw plotseling overleden was. Het was een enorme schok geweest en alles was zo snel gegaan. En nu stond hij er alleen voor. Veel steun hadden ze gehad uit de omgeving maar nu was het stil en ging het gewone leven weer zijn gang. Met zijn zoon ging het niet goed en daarom kwamen ze bij mij. Of ik kon helpen.
Lees meer

Workshops uitgelicht

Inspiratieweekend voor twintigers en dertigers

Ken je twintigers/dertigers die niet goed weten wat ze willen? Of ben je er zelf een? Speciaal voor hen organiseert CoachConfetti passiecoach Ronald de Waal in oktober een non-profit inspiratieweekend 'vind je weg in een onzekere toekomst' over mogelijkheden in jezelf en veranderingen in de wereld met als doel met een nieuwe blik naar de toekomst kijken en in je kracht gaan staan. Een unieke kans om verder te komen. Stuur de link meteen door. Klik hier voor meer informatie

Workshop Biografisch Schrijven
Het schrijven van je levensverhaal geeft betekenis aan wie je bent. Verhalen van vroeger, ervaringen, herschrijven van negatieve ervaringen, het kunnen allemaal onderdelen zijn van je levensverhaal. Je gebruikt daarbij materialen die jouw verhaal krachtig en compleet maken. Het schrijven van je levensverhaal helpt je om jouw leven en wat daarin gebeurt te begrijpen, om het vast te leggen voor je nageslacht, om het verleden een plek te geven, om te kijken welke kant je op wilt met je leven. Zo zijn er veel redenen om voor biografisch schrijven te kiezen.
Lees mee
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp