Copy
Use one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

Nieuwsbrief

jaargang 7, nummer 2, maart 2016

Rounded corners Intro
Beste lezer,

Creativiteit is het sleutelwoord in deze uitgave van CoachConfetti. Creativiteit kan zowel in handelen als in denken naar voren komen. Zo vertelt Manuela over de kracht van muziek en de invloed van muziek op het brein. En wist je dat het tekenen van chakra mandala's  inzicht kan geven in jouw processen? Of ben je liever buiten bezig? Ga dan eens wandelen als je ergens mee vastloopt!
Wil je ons ontmoeten? Kom dan naar het CoachConfetti Café op 21 april a.s. Ook daar gaan we creatief aan de slag met succes door...jawel, loslaten

Veel leesplezier!

Reageren op een artikel? Laat je horen op Facebook of Twitter!

Anke de Jong-Koelé en Marjan Marinissen (eindredactie)

Inhoud Icoon Inhoud

  • Hope you Dance
  • Vastgelopen? Ga lopen!
  • Mijn chakra-teken reis
  • CoachConfetti Café: Meer succes met loslaten
  • Wees vindingrijk!
Rounded corners Intro

Hope you dance

Gebruiker Icoon Door Manuela de Klaver, Emovatie, Houten

Onlangs heb ik tijdens een lezing van de neuropsycholoog Eric Scherder geleerd dat muziek die ons aanspreekt vele verbindingen in ons brein activeert en daarmee een stimulerend effect heeft op diverse hersenfuncties. Neurowetenschappers hebben aangetoond dat muziek ook onze productiviteit kan verhogen.  Bij kinderen is via verschillende wetenschappelijke onderzoeken bewezen, dat musiceren het intelligentiequotiënt verhoogt. Met name het abstractievermogen en het analytisch denken worden sterk verbeterd. Kortom, muziek luisteren en een instrument bespelen is goed voor ons brein.
Lees meer

Vastgelopen? Ga lopen!

Gebruiker Icoon Door Anke de Jong, Virtus Praktijk, Zeist

Herken je dit? Je bent ergens in vastgelopen en je weet niet hoe je het moet oplossen. Je blijft maar in hetzelfde kringetje ronddraaien en komt niet op nieuwe ideeën. Vaak kom je steeds weer tot dezelfde soort oplossingen. Maar daarvan is inmiddels wel bewezen dat ze niet werken, anders zou je niet vastlopen, toch?
 
Herken je dit dan ook? Je bent de hele dag bezig geweest met van alles en nog wat. Of je hebt de hele nacht liggen piekeren over iets. Terwijl je op de fiets zit springt ineens de oplossing in je gedachten. Ping… dat is het! Zo moet het! Hoe kan het dat je dan ineens op dat goede idee komt terwijl je er al zo lang over piekert?
Lees meer

Mijn Chakra-teken reis

Gebruiker Icoon Door Marjan Marinissen, MarjanCoaching, Houten

In oktober afgelopen jaar ben ik begonnen met een serie, of als je het een cursus wilt noemen kan dat ook, van het tekenen van mandala’s van de zeven chakra’s. Wat begon als een experiment voor mezelf is inmiddels uitgegroeid tot een compleet coachtraject. We, een heerlijke groepje van vier -heel verschillende- prachtige dames  zijn nu bij chakra zes aangeland. En ik kan je vertellen dat ik inmiddels de nodige ‘dingetjes’ in mijn persoonlijke ontwikkeling tegen gekomen ben die aandacht behoefden. En die hebben ze gekregen! Ik heb nooit geweten dat een maken van een mandala tekening zo veel in beweging kan zetten bij mij.
Lees meer

CoachConfetti Café 21 april 2016: Meer succes door loslaten!

Graag begroeten wij jou bij het negende CoachConfetti Café op donderdag 21 april 2016.

We hebben ook deze keer een super leerzame en creatieve workshop kunnen regelen! Gegeven door onze eigen Manuela de Klaver.
Deze workshop staat open voor iedereen!!

Ben je coach?
Ben je ondernemer?
Of ben je 'gewoon geïnteresseerd' in wat creativiteit voor jou kan betekenen?
Je bent van harte welkom!!

Lees meer

Gratis artikel: Wees vindingrijk!

Door Petra Deij

Dit artikel staat gratis voor je klaar van 24 maart tot en met 2 april 2016
Therapeuten dansen een duetje met hun cliënt of kleien een asbakje, maar wat heeft dat nu eigenlijk voor zin? Creatieve therapie is als de reis naar Ithaca. De creatie is geen doel op zich, maar de kennis en inzichten opgedaan tijdens het creatieve proces dagen uit om gedrag in een ander perspectief te zien. Een interview met Marieke Nijmanting.
Lees meer

         
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp