Copy
Use one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

Nieuwsbrief

jaargang 3, nummer 8, december 2012

Rounded corners Intro

een nieuwe nieuwsbrief

Beste lezer,
Hier alweer de laatste CoachConfetti Courant van 2012. Terugblikkend kan ik zeggen dat het voor ons een prachtig jaar is geweest. We hebben ons op, voor ons, nieuwe events kunnen laten zien, zoals de Nationale Gezondheidsbeurs en de Secretary Businessdays. Daarnaast heeft u ons weer als vanouds kunnen begroeten tijdens de LibelleZomerweek. Al deze ontmoetingen met u waren voor ons weer een feestje!
Voor 2013 staan weer allerlei leuke events op de agenda. Op 25 t/m 27 januari starten we met de Nationale Gezondheidsbeurs. Daarnaast verrassen we u graag in de loop van januari met onze nieuwe website. Deze wordt echt prachtig!
Tijdens de kerstdagen zat ik zo wat te mijmeren bij de kerstboom. Familie en vrienden om mij heen. Wat heeft het afgelopen jaar mij gebracht? Ik dacht aan de dingen waar ik dankbaar voor ben. Het werd een hele lijst! Een rode draad hierin was Verbinding. En wat zal 2013 brengen? Dat blijft nog een verrassing, maar… waar ik op hoop is weer een jaar vol Verbinding!
Voor nu wens ik u een mooie afsluiting van dit jaar. Mijn tip: Kijk terug en maak een lijst(je) met de dingen waar u dankbaar voor bent!

Een bruisend, gezond en liefdevol 2013 toegewenst!!

Marjan Marinissen
CoachConfetti

Inhoud Icoon Inhoud

  • Coach van de Maand
  • Wat is geluk?
  • Hoe leg je jezelf aan de accu?
  • Nationale Gezondheidsbeurs 2013
  • Workshops uitgelicht
  • Agenda
Rounded corners Intro

Coach van de Maand

Coach van de maand is dit keer Linda Mol, Fonte Trainingen, GoudaDeze dagen vier ik de eerste verjaardag van mijn zelfstandig ondernemerschap. In december 2011 zette ik de stap naar volledige zelfstandigheid, middenin de grootste economische crisis sinds jaren. Eng!! Het leverde mij veel commentaar van mijn omgeving op (‘domme stap’) en af en toe nachtelijk gepieker. Maar ik deed het toch. En heb ik spijt, nu na een jaar? Geen cent!

Lees meer

Artikelen

Wat is geluk?
Door Hannie van Gijzen, Pure2Talk Coaching, Hoek van Holland

Volgens mij is geluk genieten van vooral de kleine dingen.
We weten het eigenlijk allemaal dat de tijd veel te snel gaat. Hoe vaak zeg je niet; “Goh is het al zo laat!”. Neem voor jezelf eens de tijd om te bedenken wat jij nu wilt. Neem de tijd voor liefde, een lach, een traan en neem de tijd om te vergeven. Het leven is korter dat het vaak lijkt.

Lees meer tips om te genieten van het NU!

Hoe leg je jezelf aan de accu?
Door Brigitte van Geffen, Bride coaching, Houten

De donkere weken van het jaar zijn begonnen. Ondanks alle drukte van de feestdagen is het ook de tijd van bezinning en terugkijken op afgelopen jaar. Een jaar vol hectiek, dankbaarheid, liefde, verdriet en loslaten. Een heftig jaar waarin veel is gebeurd.

Lees meer tips om jezelf op te laden

Beurzen uitgelicht

De Nationale Gezondheidsbeurs 2013: een Gezond dagje uit!

In de Jaarbeurs te Utrecht vindt op 25, 26 en 27 januari 2013 de Nationale Gezondheidsbeurs plaats. De NGB is een beurs voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid, leefstijl en welzijn. Ben je op zoek naar weetjes en informatie over medische zaken, eten en drinken, verzorging, sport en welzijn? Kom dan ook een kijkje nemen op de beurs. Je kunt er gratis je gezondheid checken, een lezing bijwonen, een massage uitproberen of natuurlijk bij de stand van CoachConfetti langskomen. Bij onze stand krijg je de kans om in een korte speedcoachsessie iets te bespreken waar je misschien al een tijdje mee rondloopt. Kom onze coaches ontmoeten of neem een kijkje bij onze boekenstand. We verloten 10 toegangskaarten voor de NGB. Klik hier om kans te maken op een gratis toegangskaart

Meer informatie vind je op de website van de NGB

Tot ziens op de NGB!

Workshops Uitgelicht

Passage to Power
Hoe je je overgangssymptomen gemakkelijk de baas wordt (en meer..) 11 januari 2013


Je bent een vrouw van rond de vijfenveertig jaar, en je staat aan het begin van een nieuwe levensfase en hebt houvast nodig. Je wilt af van je onzekerheid. Je wilt graag blijven meedoen. Je wilt in ieder geval weten wat je te wachten staat in deze nieuwe fase.

Lees meer
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp

 schrijf je uit voor deze nieuwsbrief | wijzig je persoonlijke gegevens