Copy
Use one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

Nieuwsbrief

jaargang 5, nummer 9 september 2014

Rounded corners Intro
Beste lezer,

Of we nu bij CoachConfetti (om met Loesje te spreken) het laatste beetje zomer aan het conserveren zijn of dat we de eerste zijn die de herfst plukken… ?!
Hoe dan ook, er is weer volop ontwikkeling bij CoachConfetti. Het eerste Café, vorige week, smaakt zeker naar meer. Manuela de Klaver schrijft, als nieuwe aanwinst bij CoachConfetti, een stuk waar muziek in zit, inclusief tip! Van Anke een prachtig stuk over verbinden en versterken. En Thea gaat in op wat een workshop nu eigenlijk is en waar je ‘m voor kunt inzetten, in bedrijven én voor particulieren.

Reageren op de artikelen? Laat je horen op Facebook of Twitter!

Veel leesplezier,

Marjan Marinissen en Anke de Jong-Koelé (eindredactie)

Inhoud Icoon Inhoud

  • Muziek & Breindynamiek
  • Verbinden en versterken
  • Het eerste CoachConfetti Café
  • Workshoppen
Rounded corners Intro

Muziek & Breindynamiek

Gebruiker Icoon Manuele de Klaver, Emovatie, Houten
Onlangs was op het journaal een bericht over het effect van muziek op mensen met dementie. Muziek opent als het ware de toegang tot verloren herinneringen. Daarbij krijgen patiënten met deze aandoening , die vaak geheel in hun eigen wereld leven, weer contact met hun omgeving.Brein
In het brein bevinden zich verschillende gebieden, die elk zo een eigen functie hebben. Ook bij het bespelen van een instrument of het luisteren naar muziek worden specifieke delen van de hersenen geactiveerd.
Lees meer

Verbinden en versterken

Gebruiker Icoon Door Anke de Jong-Koelé, Virtus Praktijk, Zeist
Heb je wel eens een ervaring gehad met iemand waarbij je een verbinding had die heel goed voelde? Ik bedoel niet een vluchtige telefonische verbinding, maar een diepe, emotionele verbinding. Een verbinding waarvan je weet, ‘wat ik ook doe, die verbinding is zo diep en goed, die wordt nooit verbroken’Iemand waarbij je je hart kunt luchten, die altijd voor je klaar staat of die je helpt om sterker te worden. Iemand die jouw zwakheden kent maar je daarom niet minder vindt.
Lees meer

Eerste CoachConfetti Café

Gebruiker Icoon Thea Moen, Resettled, Den Haag
Het eerste CoachConfetti Café was zeer geslaagd!


Lees meer

Workshops

Gebruiker Icoon Thea Moen, Resettled, Den Haag
Inleiding
De coaches en counselors van CoachConfetti verzorgen naast individuele begeleiding ook workshops over diverse thema’s, waarin mensen op een speelse en creatieve manier actief kennis kunnen maken met diverse aspecten van ons vak. Reden om eens dieper in te gaan op het begrip ‘workshop’.

 

Wat is dat nou eigenlijk, een workshop?
Een workshop is een bijeenkomst waarbij mensen actief deelnemen en gezamenlijk – vaak creatief - werken aan een vooraf gedefinieerd onderwerp en/of doel. Ondanks de ruimte voor creativiteit is er wel degelijk sprake van een gestructureerd geheel. De workshop wordt geleid door een (externe) facilitator. Een workshop kan een uur duren, maar ook uitgebreid worden tot een aantal dagen. 
Lees meer

         
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp