Copy
Use one or two sentences in this area to offer a teaser of your email's content. Text here will show in a preview area in some email clients.
Table Rounded corners

Nieuwsbrief

jaargang 6, nummer 6, juli 2015

Rounded corners Intro
Beste lezers,

Midden in de zomervakantie hebben we weer lekker wat leesvoer voor je. Als inspiratie voor wanneer je na je vakantie weer aan de slag bent. Of juist ter inspiratie voor als je nog op vakantie gaat.
Reageren op een artikel? Laat je horen op Facebook of Twitter!

Marjan Marinissen en Anke de Jong-Koelé (eindredactie)

Inhoud Icoon Inhoud

  • Streep eronder
  • Even geen doelen
  • Geen ouwe zuurpruim
  • Metafoor
  • Gratis artikel
  • CoachConfetti Café
Rounded corners Intro

Streep eronder

Gebruiker Icoon Gastblog door Astrid Koch, Houten
Een streep is een rechte lijn van de ene naar de andere kant. Als je ergens een streep trekt is er duidelijk een tweedeling te zien. Ergens een streep onderzetten geeft aan dat je iets stop zet.Er zijn mensen die beweren dat je dan juist iets benadrukt, maar die spreek ik tegen. Ergens een streep doorhalen of er een streep onderzetten geeft duidelijk aan dat je ergens klaar mee bent.
Lees verder

Even geen doelen

Gebruiker Icoon Door Thea Moen, Resettled, Den Haag
Doelen stellen, wie doet het niet? En als je je doel bereikt hebt, moet alweer een volgend doel worden nagestreefd. School af? Volgende studie. Nieuwe job? Hoe lang nog? Denk aan je carrière en blijf niet te lang ‘plakken’, je moet hogerop. Op naar het volgende doel: waar sta je nu, over 1 jaar, 3 jaar, 5 jaar etc.Ik ben bang, dat we daar in de afgelopen kwart eeuw een pietsie in doorgeschoten zijn.
Lees verder

Geen ouwe zuurpruim

Gebruiker Icoon Door Anke de Jong, Virtus Praktijk, Zeist
Het is vrijdag en na een bezoek aan mijn vader in Alkmaar heb ik mijzelf getrakteerd op een bezoekje aan het strand. Een spontane actie terwijl ik terug rij naar huis en langs Castricum kom. Ik besluit de weg af te gaan en richting strand te rijden. Zomaar een spontane actie en even tijd voor mezelf.
Ik installeer mezelf onder aan een strandtent en bestel een drankje en een salade. Het is heerlijk weer en het strand is vol met spelende kinderen en luierende volwassenen. Met genoegen kijk ik naar alles wat zich voor me afspeelt en ik geniet van mijn spontane actie.

Naast mij zit een wat oudere man, ik heb hem al een paar keer naar me zien kijken. Het lijkt alsof hij wat wil zeggen maar het blijft stil. Ik knik naar hem en groet hem. Dan vat hij moed en begint te praten.
Lees meer

Metafoor

Gebruiker Icoon Door Anna-Martine Banga, Metafoorschrijver, Driebergen

CoachConfetti Café: Wandelcoaching

Ben je coach of counsellor en heb je altijd al eens willen weten wat wandelcoaching kan toevoegen aan jouw werk met klanten? Hoe kun je wandelcoaching inzetten en welke werkvormen zijn in de natuur te gebruiken tijdens het wandelcoachen? Veel cliënten vinden wandelcoaching een fijne manier van coachen. Je loopt naast elkaar en hoeft elkaar niet altijd aan te kijken. Je bent in beweging en doordat lichaam en geest beiden aangesproken worden, wordt er ook iets in beweging gezet bij de cliënt. Lees meer

         
Footer SloganEmail Marketing Powered by Mailchimp